Nektek hogy volt? Tudnátok adni tanácsokat?
Idén jelentkezem az NKE-re, gyerekkori álmom, hogy rendőr legyek, mást nem is szeretnék csinálni. Viszont most, hogy közelednek az alkalmasságik, egyre jobban izgulok miattuk. A pontszámmal nem lesz gond elvileg, a fizikaitól és ez egészségügyitől sem tartok, de a pszichológiától nagyon. Arra mindenki azt mondja, hogy zsákbamacska. Hallottam olyat is, hogy valakit azért szórtak ki, mert túl jók voltak az eredményei és túlságosan meg akart felelni. Mást amiatt, mert túl magabiztos, de volt, akit meg a határozatlansága miatt. Szóval hiába stimmelne minden, ha ezen kiszórnak, akkor annyi az álmomnak, pedig engem csak ez érdekel, mást el se tudok képzelni.
Ti tudnátok mesélni, hogy nektek hogyan zajlott? Leginkább a személyiségteszt érdekelne, mert arról neten se találni semmit. Az érdekelne, hogy milyen jellegű kérdések vannak, érdemesebb-e őszintének lenni és bevallani félelmeket vagy inkább a pozitív képre hajtani. Bármi jól jönne, amivel kicsit meg tudtok nyugtatni.
énis most jelentkezek tessa.
szerintem erre nincs recept.
van egy fix létszám amit felvehetnek.
tegyük fel h nyomozónak felvehetnek 20főt.
de több embernek van pontja(mondjuk 40főnek) és mennek át a teszteken a pszihológiáig.
innentől történik meg az h nem logikus dolog miatt vágnak ki.
elvégre ha be is jutsz, kicsi rá az esélyed hogy valaha is eljutsz az ezredesi rendfokozatig.
a tábornokról ne is beszéljünk...
a szolgálat alatt is belekötnek az élő fába, a felvételin ugyanez folyik, csak kicsibe.
hol laksz?
írj, aztán vegyük fel a kapcsolatot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!