Mit csinál egy pénzügyőr?
Figyelt kérdés
Nem lehetek rendőr,mert színtévesztő vagyok.De úgy hallottam,hogy pénzügyőrségre mehetek.Csak az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy mi ez.Mit csinál egy pénzügyőr?Milyen végzettség kell hozzá?Hol lehet erre jelentkezni?2014. jan. 15. 16:17
2/8 anonim válasza:
Lefoglalt tüzijátékot lövöldöz és dajdajozik a szeszpancsolókkal minden hétvégén. Legalább is az alatt a két év alatt amíg velem szemben lakott egy pénzügyőr vezető albérletben ezt csinálta.
3/8 anonim válasza:
Úgy tudom mivel mindkettő hivatásos, itt sem jó, ha színtévesztő vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
De most komolyan.:)
És hol lehet erre jelentkezni?Mert olvastam mindenfélét.Valaki azt mondja,hogy pénzügyi iskola kell hozzá,valaki azt,hogy az NKE-n van ilyen képzés,valaki meg azt,hogy egy érettségivel lehet jelentkezni képzésre.Akkor most hol?
2014. jan. 15. 20:15
5/8 anonim válasza:
Ha tiszt szeretnél lenni, akkor az NKE-n.
6/8 A kérdező kommentje:
És,ha csak érettségim van,mi lehetek?
2014. jan. 15. 21:41
7/8 anonim válasza:
ha csak érettségi akkor a szervnél.
van egy jelentkezési "csomag" amit ki kell tölteni.
tiszthelyettes lehetsz ugyebár(őrmester) de a navnál most létszámstop van uhhogy nem tudsz tiszth.-nek jelentkezni.
8/8 anonim válasza:
1-es ha te adót fizetsz akkor nem fog hozzád bemenni egy pénzügyőr sem, mert nincs jogalapja, egyéb esetben pedig nem ellopja, hanem lefoglalja mert arra is van jogalapja.
TE PARASZT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!