Ha valakit megkergetnek a rendőrök, mondjuk petárdázás miatt, akkor azt utána fogják keresni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 13:43
1/10 anonim válasza:
Nem sokáig, a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonnal megtalálják a kis pajkost ;)
2/10 Shai-Hulud válasza:
Igen, keresik, méghozzá bottal.
Oda mennek, ahol legutoljára látják, és a bottal erősen ütik a nyomait.
Állítólag ez a legújabb, és legmodernebb felderítési módszer.
3/10 anonim válasza:
Szerintem sajnos nem, pedig feldughatnak a s....ggebe a petardait.
4/10 vyrob válasza:
azért nem jó ez a megkergetik stb .mert idén láttam hogy dobálták a petárdát nem messze pedig egy rendőr autó volt rendőr ott ált és le se szarta :)
5/10 anonim válasza:
A rendőrök lehetnének szigorúbbak is. Ezért tart itt a fiatalság, a rendőröket nem veszik komolyan.
6/10 Messor725 válasza:
Eddig nem. De most, hogy írt, az IP címe alapján beanozosítottuk. Immáron menekülnie felesleges, kérjük, várja meg munkatársinkat.
Köszönettel
BRFK
7/10 Messor725 válasza:
Persze, ez csak vicc, de szerintem jelentkezz önként :-)
9/10 akosrakos válasza:
Istenem fejezzétek már be, hogy jaj az dobál kis zöldikéket. A rendőr pont azért szarja le, mert ez baromság, hülyeség,ez egy idióta törvény. Ennyi erővel a tűzijáték is veszélyes!
10/10 Kecske.9000 válasza:
3-nak
Mi a bajod a petárdával??? Azon kívül hogy bele lehet kötni? A zöld NEM visz le ujjat, a MegaTresk már kanócos. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!