29 évesen hogyan induljak el rendészeti vonalon?
ráb asztál, mert hivatásosnak, egyetemre már nem jelentkezhetsz(25év a nappali korhatár, a levelezős csak állományban lévőknek van, nekik is 30 v 35 év a felső korhatár.)
azt tudod csinálni h elmész a szakközépbe, kijárod a 2éves tiszthelyettesit, informatikai vonalra specializálódsz, és 2év szolgálati viszony után ha elég jól nyalsz akkor az aktuális parancsnokod támogató nyilatkozatával a kezedben mehetsz levelezőn a tiszti képzésre ahol már komolyabb pénz, beosztás vár.
de én nem ajánlom ezt neked, mert legjobb esetben 4-5 év múlva leszel tiszt, és akkor fogsz olyan netto 200 körül keresni, egy multinál jóval többet keres egy iT-s, főleg ha jó vagy.
ha megvan az elhivatottság akkor olvass az nke-rtk oldalán, ott asszem kivan írva a korhatár, v a felvin.
Ez elég érdekes kérdés. Otthagyni a jóltejelelő informatikát azért, h. a cégnek dolgozhass...
Végül is mi lett Veled, hogy döntöttél, hol vagy most?
Egy időben én is gondolkodtam azon, h. rendőr leszek (26 évesen, közgazdász diplomával). A helyi kapitánnyal volt is egy beszélgetésem (kisváros), de mégsem így döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!