Mi a franc tart már ennyi ideig ezen az ügyön?
Adott egy hagyatéki vagyon sikkasztás, családtag követte el, a feljelentés megtörtént még márciusban, szinte minden konkrétum meg lett adva, leellenőrízték, bebizonyosodotta büncselekmény, de azóta még egy idézést se kapott az elkövető....
Hiába érdeklődök állandóan hárítanak szabadsággal, betegséggel, már az ügyészségen is tettem panaszt.
Több mint fél év alatt sikerült elérnie a rendőrségnek egy levélváltást a bankkal és a közjegyzői hivatallal ahol a hagyatéki volt.
Több mint tíz milliót sikkasztottak el.
Mi a francért nem történik semmi érdemleges???
De ez nem hagyatéki tárgyalás itt az már megvolt és a hagyaték kiosztás is csak az özvegy eltitkolt egy 15 milliós betétkönyvet!!!!
Amira fény derült, és feljelentettük!!!!
A pénz útja nyomonkövethető a bankszámláján és egyéb a nevére szóló befektetési jegyeken számlákon stb amik mind be lettek csatolva és amiket mind leellenőriztek! Szóval teljesen bizonyított hogy böncselekmény történt, hiszen eltitkolta a vygaont ráadásul az elhunyt halála után vette fel egy állítólagos meghatalmazással...
Legközelebb olvasd már el a kérdést alatti sztorit is köszi!
De épp ez az hogy te nem adtál normális választ, mert a kérdésemre nem azt a választ vártam volna hogy jaj nekunk is az ugyvédek meg sb itt ugyanis már nincsenek ugyvédek és közel sem hasonló az én történetem a tiédhez ez látható a leírásból is :D Vmi olyabtól vártam volna választ aki ismeri a folyamatot és meg tudja magyarázni hogy mi a bánat tart fél évig egy levél megírásán postázásán és megválaszolásán főleg amikor bűncselekményről van szó!
Ráadásul még itt kárörvendkedsz is bosszúból! Grat!
Azt kéne a fejbe vésni ilyenkor,hogy nem a te ügyed az egyetlen.VAn rajtad kívül több száz hagyatéki dolog ,sikkasztásról ne is beszéljünk és hát nem állunk a helyzet magaslatán a rendőr létszámban.
Ne tegyél panaszt,meg ilyesmit mert annak is megvan az átfutási ideje és lehet rosszabbul jársz.
Persze tudom milyen várni hogy legyen már vége,dehát ez van.
Mit vársz a policájoktól? Azt hiszed, ők az emberek védelmére vannak? Hogyne :) Andersen már rég meghalt.
Az elkövető gondolom lepénzelte a jogászokat, hiszen pénz beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!