Ugye milyen jók a rendőrök?
Igen, ez sem tetszik nektek, ebbe is beleköttök. Szegény embert szétverik, de már is én vagyok a hibás, mert a rendőrt hibáztatom, ugye, szokás szerint. Mert ti a rendőrt véditek. Ilyenek vagytok ti emberek.
El sem kell olvasdnom a válaszokat, mert rögtön én vagyok a hülye, hogy fel tettem egy kérdést.
Nem vagy kissé paranoiás? Senki se szólt még hozzád, de te már védekezel, hogy most mit támadunk.. Kissé nevetséges.
AMúgy meg. Mit várt a srác? Megérdemelte. Ha egy kőművesnek mutat be, attól is kap. Ez nem azon múlik hogy rendőr-e az illető, vagy sem.
Nem azért, de ennek a gyökérnek én is két akkorát lekevertem volna hogy a fal adja a másikat. Ha van olyan kemény hogy minden ok nélkül mutogat másoknak akkor viselje a következményeit.
Egyébként igen, kedves kérdező. Mindenki hülye csak Te vagy helikopter...
A rendőr helyében meg kapásból a sokkolópisztollyal kezdtem volna.
Jó lenne, ha Magyarországon is így lépnének fel a rendőrök.
Mert gondolom, itt kivizsgálás lenne, aztán elmarasztalás.
A kis hülye azt hitte, jó poén, de nem az.
mióta engednek retardáltakat regisztálni ide gyakorira?
kérdező te ha lehet még hülyébb vagy mint az a szerencsétlen fattyú akit ott összever a rendőr
annyira érződik a kérdésedből és az első válaszodból, hogy csak provokálni akarod a népet és alig vártad, hogy valakinek ne jöjjön be a köcsög viselkedése
nem tudom neked hogy állna a szád, ha munkaidőben valaki így bemutat neked és ne adj isten leversz neki egyet, majd egyből mész is youtube-ra, ahol hozzád hasonló gyökerek még téged hibáztatnak
úgy kell anak a majomnak, én még a kamerázó társát is nyomorultra vertem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!