Miért nem csinál a rendőrség kiemelt rokkantkártya ellenőrzést a kiemelt sebesség ellenőrzések mintájára?
Mondjuk civil ruhás rendőrök járőröznének a bevásárlóközpontok parkolójában és az eseményeket videóra véve riasztanák az egyenruhásokat.
Talán túl sok jó kapcsolattal rendelkező polgártársunk fennakadna az ellenőrzés során ?
A közlekedésiek nem foglalkoznak életellenes bűncselekményekkel.
Ellenben szerinted mennyi barnabőrű, nekem senki sem parancsol, kopasz kigyúrt alak akadna fenn az ellenőrzés során a rokkantkártyás fekete terepjárójával meg a bmw-vel ?
A törvények szerint a rendőr köteles lenne rabosítani az illetőt, ahogy megtették azzal az apukával aki pár perccel előbb tette ki a mozgássérült gyerekét az autóból, mert elfáradt a gyerek és nem akart boltba menni.
A törvény teljes szigorával sújtottak le a szabályszegőre, mert az adott pillanatban nem volt a gyerek az autóban. Amikor pedig azt kérdezte a riporter, hogy nem lehettek volna emberségesebbek, a rendőr közölte, hogy nem.
Ezt a határozott fellépést szeretném látni a többi esetben is.
Hidd el rengeteg ilyen van, csak ahogy mondták, nem lesz a hírekben benne, hisz ez nem szenzáció.
Folyamatosan járok rokikártyás ügyek miatt (ami ugye felhasználással elkövetett közokirathamisítás) bírósági tárgyalásra.
Nem egy ügyvédet vittem már be pl.
ÉN ADÓFIZETŐ VAGYOK! Ha már ezzel olyan sokan szoktak érvelni, akkor én is. AZ ADÓMÉRT ELVÁROM, HOGY A RENDŐRÖK IGENIS SZŰRJÉK KI A GYÓRSHAJTÓKAT!!!
Elméletileg még mindig több van mint a hamis rokikártyás és a magyar ember képtelen betartani a szabályokat, hogy a rendőröknek ne trafizni kelljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!