Jelenleg zászlós a rendfokozatom. Lehetek tiszt? Nyelvvizsgával küzdök. Írásbeli meg van, de a szóbeli 12x-re sem sikerül. Több mint 5 éve próbálkozom.
Tizenkettedjére sem? :O
Én most készülök nyelvvizsgára és inkább az írásbeli miatt izgulok. Nem lehet váltani másfajta nyelvvizsgára, ahol a szóbelire nem figyelnek annyira?
Ja, hogy lováriból.
Ne vedd sértésnek vagy tolakodásnak, de cigány származású vagy, azért választottad? Nincs senki a rokonságban aki tudna segíteni, beszélgetni?
Egyébként én is úgy tudom, hogy felsőfokú diplomával magasabb az előmeneteli lehetőség. És ha elég régebben államvizsgáztál, de a diplomádat nem kaptad meg, akkor most van az a lehetőség, hogy nyelvvizsga nélkül is megkapod, ha teszel a főiskolán vagy egyetemen egy nyelvi vizsgát, ami nem komoly.
tiszti beosztashoz baromira hasznos a lovari nyelv ismerete... nem igazan csodalkozom, hogy nem mesz at, nyilvan annyira sokat foglalkozol vele, mint amennyire komolyan veszed a nyelvtanulast ugy altalaban.
hiaba, kell a homokzsak is a harcterre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!