Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha a "nem érhetünk hozzá...

Ha a "nem érhetünk hozzá szolgálatban lévő rendőrhöz" szabályt megszegem, milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés
Fizikailag nem lehet kapcsolatot "teremteni" egy intézkedő rendőrrel. Ha mégis megtörténik, lehet valami következménye?

2013. okt. 29. 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát sikerült nekik, azóta is köztetek élek - bizony, amit persze nem köszönnél meg. ugyanis is a sérelmeimet arra hánytam aki szembe jött.
2013. nov. 2. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, csak az áramütés alatt álló személyhez nem tanácsos hozzáérni...:D
2013. nov. 4. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:
ne szórakozz vele nem érdemes. én egy fostos tescos biztonsági őrt löktem meg (a fostos nem az embernek jár, hanema pozíciónak) ha nem bent vagyunk lehet bunyo is lett volna, és majdnem bevarrtak érte. egyenruhással ne szórakozz. én mondtam neki hogy játszuk le civilbe..
2013. dec. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!