Mi a véleményetek a Rendőrség készenléti állományának új egyenruhájáról? Bordó sapka és karszalag
Jesszusom, komolyan ez az ország egy vicc.
Szerencsétlenek eddig is bábok voltak, beleszólásuk semmi a dolgokba...ez még a kegyelemdöfés.
Nem is beszélve az adófizetők pénzéről!!
komolyan mi bajod a ruhával? ruha nélkül nem lehet szolgálatot teljesíteni...
mi a színe nem tetszik? vagy legyen hagyományos kék, mint a többi rendőré vagy mi a bajod? szerintem csak jót fröccsögni akartál csak ajtó elé kerültél.
Járt már más is így nyisd ki az ajtót és töröld meg az arcod!
"Nem is beszélve az adófizetők pénzéről!!" ne adjunk nekik ruhát?
"Szerencsétlenek eddig is bábok voltak, beleszólásuk semmi a dolgokba" Kérdezzünk meg minden adófizetőt vagy minden rendőrt, hogy milyen szint kérsz a palettából?
"Jesszusom, komolyan ez az ország egy vicc. "
Melyik ország egyenruhája tetszik jobban? bordó egyáltalán nem idegen a hivatásosoktól ..
Húha neked komoly gondjaid vannak :)
Trollkodj máshol ha kérhetem. Szép 7végét!
Hmmm....
Jó, tény és való, ezek nem szépségversenyre készülnek, inkább a funkcionalitás a fő szempont a ruhák és a felszerelések összeállításánál. De b*sszus, most nem tudom eldönteni hogy ezek most cirkuszi artistának vagy vasutasnak vannak beöltözve.
Ha nem virítana rajtuk a Készenléti Rendőrség felirat azt hinném rájuk hogy a BKV ellenőrök.
A ruha funkcionalitása meg dettó. 6 km-ről virít rajtuk a sapka és a karszalag, ami egy esetleges "feltűnésmentes követésnél" szintén nagyon hasznos.
Nem tudom hogy ezeket ki találta ki de jó lenne ha nagyon gyorsan lejönne az anyagról.
15-ösnek gondolkodás nélkül ment a zöld kéz :)
Hát beleszólásuk nulla az biztos, amit kitalálnak nekik, azt szó nélkül csinálni kell vagy viselni.
Ha nem tetszik akkor lehet dobbantani.
És persze még tiszta szívből érezzék a hivatástudatot......
1. Valakinek volt egy szállítmány sapkája eladó.
2. Mindegy, hogy mivel takarjuk le a sz@rt attól még bűzlik....
"6 km-ről virít rajtuk a sapka és a karszalag, ami egy esetleges "feltűnésmentes követésnél" szintén nagyon hasznos. "
Azt azért csak nem készenlétisekkel csináltatják. Egyébként annyira nem borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!