Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az NKE-re fogok jelentkezni...

Az NKE-re fogok jelentkezni rendőrtisztnek, de nem tudom még, hogy melyik szak/szakirányra. Melyik való nekem?

Figyelt kérdés
Tudom milyen szakok vannak, de arról nincsenek pontos infóim, hogy elvégzése után milyen jellegű munkám lesz. Arra akarok kilyukadni, hogy pl az igazgatásrendészeti szakirányt végző nyilván elég aktakukac melót végez, de a többi nem tudom mennyire irodai vagy utcai vagy kötött. Valaki tudna ebben segíteni, hogy szakirányonként leírja, pontosan milyen jellegű munkavégzéssel jár (utca/iroda, mennyire kötött, 8órás vagy 12, ilyesmik)?
2013. okt. 3. 21:19
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
Nyilván különböző, de általánosságban elmondható, hogy minél magasabbra jutsz a ranglétrán, annál valószínűbb, hogy irodai munkát fogsz végezni.
2022. júl. 18. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!