Rendfokozat, Beosztás!?
Te ezen meglepődsz hogy sokan nem szeretik a frissdiplomás hadnagyokat? Decemberben lesz 10 éve hogy főtörzsőrmester vagyok ugyan azon a beosztásai helyen. Sokmindent láttam már, rengeteg a tapasztalatom, rengeteg dolgot átéltem, ezek után szerinted milyen mikor egy zöldfülű frissdiplomás hadnagy odajön nulla tapasztalattal elkezdi osztani az észt?
Tudom, nem a te hibád, hogy ilyet meg lehet csinálni.
1-es válaszoló! Minden tiszteletem!
Kedves kérdező! Rengeteg beosztás van, ez függ attól, hogy pontosan hol dolgozol. A beosztások persze rendfokozathoz vannak kötve, így például hadnagyként nem lehetsz rendőrkapitány...ez nyilvánvaló. Majd, ha idősebb leszel, és érdekel, akkor lesz érdemes tájékozódni erről. Ha tényleg a rendőrséget választod és van egy elképzelésed, hogy nagyjából milyen területen szeretnél dolgozni, majd akkor úgyis utánajársz a dolgoknak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!