Mit tudok tenni, hogy visszakapjam a gyűrűt?
Van jogod. Nehéz bizonyítani, de indíthatsz polgári pert, idézhetsz tanúkat, a facebook beszélgetés is több, mint a semmi...
Azt kell nyilván mondani, hogy a plüsskutya elhagyásához neked semmi közöd, azért perelje az exed, ha akarja.
jah és a hangfelvételbe minek kell benne lennie?
hogy csak megörzésre korlátolt ideig adtam oda neki ( ameddig vissza nem kérem)
hogy nem adja vissza
meg még minek kell? vagy mi jó hogyha benne van?
Neked kell bizonyítani, nyilván nem a létező legjobb bizonyíték egy facebook beszélgetés, de a semminél jobb. A hangfelvételt csak akkor, ha tudja, hogy hangfelvétel készült róla! Ha valaki tud az egészről, ő lehet tanú.
A költségeket nem tudom, de biztos, hogy valamivel több, mint a gyűrű értéke :P
Az exed szerintem nem kell ide.
Igazából előbb szólítsd fel tértivevényes levélben (aminek egy másolata nálad lesz!) hogy adja oda a gyűrűt, különben perled érte, mert neked fontos stb. Szerintem a hivatalosság látszata is elég, és vissza fogja adni.
tehát először egy levél a látszatt hogy perelni fogok, aminek a másik példánya legyen nállam...
a hangfelvétel csak akkor hogy ha van ott még egy tanum. vagy csak akkor lehet hogyha tud róla?
milyen bizonyíték lehet pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!