Mi alapján választjátok ki hogy kit igazoltattok, rendőrök? Random utcai emberek közül, fehér bőrűek közül, ki gyanús nektek?
lehet ec-pec,végülis senkit sem tilos.
engem egy forgalmas körúton vasárnap kora délután igazoltattak.öltözetem kinézetem alapján egy voltam a sok bamba járókelő közül aztán egyszer csak elém álltak és személyit kértek.....végülis megnyugvással tölt el ha én vagyok a leggyanúsabb ember a környéken és mindenki másnak bizalomgerjesztőbb külseje van
Nem ismerem az esetet, ha igaz, azoknak a rendőröknek vesd a szemére, ne a rendőröket, úgy egyben, utáld.
és amúgy, tehetsz ilyen szolgálati izét, amiben megírod, hogy miért nem tetszik egyes rendőröknek a viselkedése, és kivizsgálják az esetet. Bár ezt lehet csak kollégák között lehet, és civilekre nem vonatkozik.
Nem tapasztalom hogy kivételeznének a különböző etnikumokkal, inkább néha túl agresszíven lépnek fel velük szemben különböző személyes okoknál fogva. Mondjuk mert nem kedvelik, nem szimpatizálnak velük, de ezt a magánéletben kellene tartani.
A járőrök feladata a gyanús személyek, járművek igazoltatása!
Ha épp egy hasonló személy követtet el bűncselekményt a környéken, akkor kifejezetten azt keresik.
Ha hasonlítasz valakire, nem tehetsz róla:
(fekete ruhás, kapucnis fickó) vagy: fehér furgon....
ezek ilyenek..
De persze van "orruk" is a BŰN, és leendő bűnözők kiszagolására! (a jobbaknak)
- és ezt nem kell személyeskedésnek venni -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!