Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elkaptak a rendőrök? Fognak...

Elkaptak a rendőrök? Fognak kevelet küldeni a címemre?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy, haza felé indultam, és ugye nekem rosz a mirigyem, sok nyálat termel, lenyelni nem tudom, mert undorítonak tartom, köptem, majd oda jött egy rendőr, kérdezgetett, ki kérte a diák és személyigazolványom, magamnál én nem hordok ilyet, beakartak vinni, el rohantam..., elkaptak, ja igen, és még az elött kérdezgették hogy van e még tanítási oram, mondom nincs, mert épp vége az oráknak, na vissza térve..., bevittek a suliba, megkérdezték az igazgatót, mondta hogy nincs órám, nos, átadtak az igazgatónak, valamit aláírt, megkérdezték a lakikcímem, elmentek.. majd beszélgetet velem az igazgató, azt mondta el mehetek ha elmentek a rendőrök,

És most attól parázok hogy küldenek egy levelet a szüleimnek

Fognak küldeni?

2013. szept. 10. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
23%
mocsokrendőrök és rendőrtisztek
2013. szept. 12. 12:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Azóta kiderült hogy nem fognak kijönni sem semmit nem csinálnak.

Csak bevittek a suliba mert van ez az új törvény, hogy délután 4ig ott kell maradnom, viszont nekem a szüleim kérvényezték hogy haza jöjjek.

Igazoltattak, és ennyi.

2013. szept. 15. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!