Eva Rezesovát miért úgy viszik bírósági tárgyalásra, hogy az egyébként megbilincselt kezei még hozzá is vannak láncolva egy övhöz és ráadásul még vezetőszár is van rajta?
Mert ez a szabály.
Nem fognak minden egyes esetben mérlegelni, hogy vajon mekkorát tudhat ütni és milyen harcművészeti előképzettsége lehet. Megbilincselik mindet.
Eva Rezesova meg örüljön, hogy csak meg-bilincselve lett, nem pedig meg-lincselve. Kötelet érdemelt volna már a helyszínen.
Nézd, ha ártatlan lenne, most énis nagyban szidnám itt a rendőröket a durvaságukért, de mivel tudom, hogy az a nő
részegen okozott halálos balesetet, ezért egyáltalán nem tudom sajnálni. Tisztában vagyok vele, hogy ez milyen megalázó, és hogy példát akarnak vele statuálni, amit nem tartok egy okos dolognak, de szerintem még mindig inkább ez legyen az eljárás, mint az, ami Stohlbucikánál, hogy kap egy nevetséges büntetést, amiről ír egy könyvet, ami szép kis bevételt hoz neki, és mindehhez a média azt sugallja, hogy még őt kellene sajnálnunk, hogy kapott valami vicc értékű letöltendőt...
Mert egy narkós, alkesz gyilkos?
Ezt is lehet 0-zni h.lyegyerekek!
Mikor a bírón azt kérdezte: Van valami hozzáfüznivalója?
A tolmács így fordított: Bűnösnek érzi magát?
ő szlovákul válaszolt, nem tudom tovább mit fordított a tolmács. De a szlovák bulvárban a Rezesék takarítónője felháborodva méltatlankodott, hogy amikor ott takarít akkor Rezesék mindig magyarul beszélnek és ő nem érti mit mondanak egymásnak. ☻
Nekem már a baleset idején is feltűnt, hogy a Rezesová név - ugye ha elhagyjuk az -ová végződést - máris Rezes lesz, az pedig igen magyar hangzású név.
A média mégis mindenhol a "szlovák milliomosnőként" hivatkozott rá. Nyilván nem jól vette ki magát, hogy egy Felvidéki magyar nő okozta 4 ember halálát
No lám! Csak igazam lett!
Az, hogy nem hajlandó magyarul, csak szlovákul beszélni, szerintem puszta taktika, hogy az ügye valahogy átkerüljön Szlovákiába.
Onnan övé a hazai pálya előnye, ott vannak kapcsolatai, így, vagy úgy megúszhatja, de legalább is enyhébb ítéletet kaphat.
Tudja a fene, hogy Szlovákiában mire számíthatna. Bár, az ottani bírók ... Meg a sok eljárási hiba miatt szabadonengedett mafiózó...
Rezesék a Ungvidéki Abaráról származnak. A Mečiar köreihez tartozó "Rezesbanda" volt a kassai vasmű (ma US Style) előző tulajdonosa, privatizátora és a Mečiar pártjának egyik fő támogatója. Az öreg Rezes után jött az úgynevezett "kindermenezsment", az ifjabb Rezes uralma. Ekkor úgy írták a bulvárban, hogy a kasssai kaszinókban landolt a profit (ha jól tudom a diósgyőri vasgyár is ekkor az ő kezükben ment végleg tönkre). Sok botrányuktól volt hangos ekkor a bulvár. Ez a miliomos família egyáltalán nem népszerű az országukban (ahogy a milliomosok általában nem, de a Mečiarista miliomosok pláne nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!