Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Fegyvert, szabadon tömött...

Fegyvert, szabadon tömött metróban?

Figyelt kérdés

A tömött metrón két kopasz csávó amikor megfogta a felső kapaszkodót, jól láthatóan látszott, hogy fegyver van nála!

Gondolom civil rendőrök voltak, de mintha direkt kérkedtek volna ezzel, mint két suhanc. Egy ügyes "csávó" el is kapta volna tőle. Lehet ilyet?

2013. aug. 22. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
nem be kell jelenteni a rendőrségre
2013. aug. 22. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hozzunk a kedvedért egy olyan törvényt, hogy fegyvert viselő személynek tilos megfogni a felső kapaszkodót a metrón?
2013. aug. 22. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne.Beosztásából,munkaköréből adódóan civil viseletben lát el szolgálatot,fegyver van nála,és utaznia is kell. Ha azt nézd ennyi erővel akkor az egyenruhás rendőr is kérkedik,mert az oldalán lóg a fegyver. Az meg hogy épp látszik nem tragédia,indokoltan,jogosan van nála.Elvenni nem hiszem hogy olyan könnyű lenne,saját tapasztalatból tudom hogy rögtön észrevenném ha valaki hozzáérne a fegyvertokomhoz!
2013. aug. 23. 01:37
 4/5 anonim ***** válasza:

én láttam olyan nyomozót aki nyáron ingben szállt ki az autóból és bőr hónaljtokban ott viritott a parabellum

Egyébként nemtudom a nyomozókra mi vonatkozik ezen a téren de nemhiszem, hogy túl sokan mutogatnák a fegyverüket

2013. aug. 24. 00:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egyetértek a kérdezővel:

Mi a fenének mutogatja a fegyverét ha civilben van????

Ezzel az arcát teszi közszemlére, civil ruhás rendőrnek nem kéne arcát mutatni.

Így hogy mutatta fegyverét, már az arcát is tudjuk.

Civilben a háttérből kell hősködni, és nem a fegyvert mzutogatni.

2013. szept. 16. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!