Tehetek-e feljelentést?
Figyelt kérdés
30000FT-ot elutaltam egy fickónak,aki telefont ígért cserébe.Mondta,hogy futárral küldi a telefont és,hogy másnapra odaér.Hát ez nem így történt,se pénzem se telefonom nem lett,mondtam neki,hogy számoljon egy rendőrségi üggyel,de nemtudom ,hogy tehetek ilyen problémával feljelentést?Kérlek segítsetek!Előre is köszi2009. okt. 27. 22:49
1/9 anonim válasza:
hát ha tudsz valamit a pasirol ami 100% akkor indithatsz ellene eljárást ha nem tudsz rola semmit akkor nagyon maximum az ip cim alapján keresnek rá a telefonodra és az ismeretlen elkövetöre!de sztem már azis lehet hogy kikodoltatta...akkor gáz mert nem kapsz utána semmit...
2/9 anonim válasza:
Várj még pár napot, hátha megjön még a telefon.
Ha mégse, mindenképp jelentsd fel!
Ha emaileztetek akkor az emailokat ne töröld ki!
3/9 A kérdező kommentje:
hát úgy volt hogy ma jön meg a telefon,és kicsit beparáztam mikor nem jött.
meg van a csávó neve, e-mail címe,lakcíme,vezetékes telfonszáma
2009. okt. 27. 23:12
4/9 A kérdező kommentje:
sőt még az anyukája nevét is tudom,mivel az ő számlaszámára küldtem a pénzt
2009. okt. 27. 23:13
5/9 anonim válasza:
ha nincs bizonyíték..igaz az 1. és a 2. is
6/9 A kérdező kommentje:
mentve van az msn beszélgetésünk,minden egyes részlet,és fényképeket is csináltam az utalásról
2009. okt. 27. 23:20
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen jelentsd fel, a jegyzőkönyvről hozz másolatot, és várd meg a nyomozás végét, míg kiderítik ki a személy. Általában ismeretlen tettes ellen kell feljelentést tenni, és az utaláskor használt bankszámlaszámot kell alapul venni, hiszen a megkárosító jelen esetben a számla tulajdonosa. Majd ha meg van ki az elkövető, akkor megkeresel egy ügyvédet, és polgári pers eljárásban kártérítést követelsz az illetőtől akár perben akár peren kívüli megállapodásban. Minden költséget a pervesztes fizet, de a te esetedben garantált a siker. Sajna csak így kaphatod meg a pénzed kamattal együtt!
9/9 A kérdező kommentje:
hát még semmi...feljelentés megvolt,de még nem jött meg a pénz...egyszer hívott a rendőrség,hogy nemsokára meglesz..(január elején hívtak)azóta sem jött....
2010. ápr. 4. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!