Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Beadtam a jelentkezésemet,...

Beadtam a jelentkezésemet, kapok visszajelzést?

Figyelt kérdés
Beadtam a jelentkezésemet a büntetés végrehajtáshoz. Azt szeretném kérdezni, hogy kapok e valami visszajelzést, akár pozitív akár negatívat, mivel függőben van egy másik iskola is, és oda nemsoká megtudom, hogy felvettek e. Viszont a BV-hez jobban szeretnék menni, mert helyben van. Aki adta be jelentkezését, kapott visszajelzést?
2013. júl. 29. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy melyik intézethez küldted be. A BFB vissza szokott jelezni, általában mindenkit behívnak, augusztus elején mindig behívnak egy csomó embert meghallgatásra.
2013. júl. 30. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra készülj fel, hogy 3 hónapos a felvételi, minimum a nemzetbiztonsági átvilágítás miatt.
2013. júl. 30. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
A másik rendészeti szakközépiskolába van beadva, de oda nem biztos még hogy felvesznek, szóval azért kérdezem, hogy mikor, mert a rendészetin aug.7 én derül ki.
2013. júl. 30. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha augusztus 7-én kiderül, hogy felvesznek, akkor gondolom már nem fogsz jelentkezni bv. intézménybe.. Adyligetre jelentkeztél?
2013. aug. 1. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Miskolcra jelentkeztem. Ha felvennének a BV-hez oda mennék inkább, mivel 2 év múlva szeretnék elmenni külföldre, és a rendőrségnél nem tehetem meg ezt, meg feleslegesen tanulnék akkor 2 évet.
2013. aug. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!