Vajon, ha látta volna a rendőr, akkor odajött volna és megbüntetett volna? Bőven lent.
Tegnap este vártam a vonatot a Tárnoki vasúti állomáson és volt nálam egy lejárt számla amit még két hete adtak a vonatjegy mellé,és mivel lejárt volt ki akartam dobni,de nem dobtam,mert a kukázók akik turkálni szoktak kivennék és rajta vannak az adataim és ne kerüljön semmi csöves kezébe,így inkább ott a peronjárdán letettem és meggyújtottam,elégettem.
Vajon,ha a rendőr pont ott jött volna és látja,hogy ég egy kis tűz ott mellettem, megállt volna és odajött volna kérdőre vonni,hogy "miért csinálod,mit csinálsz"?,vagy nem?
Nem foglalkoznak vele, maximum akkor ha tűzveszélyes környezet van ott. De ilyenekből nem szoktak ügyet csinálni, főleg ha messziről látják.
Én az ilyeneket mindig otthon összegyűjtöm majd fűtés idején bedobom a kazánba, ott elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!