Visszavonhatom?
Ezen senki más nem tud segíteni, csak te magad.
Én is kikészülök pár hasonló bejelentés miatt, mert ugye a rendőr egy lelki szemetesláda, és mindenki minket hív panaszkodni. Ha a szomszéddal van baja, ha összeveszik valakivel, ha a volt párja szeretne visszamenni stb. Ebből képzelj el napi 2-3 bejelentést síró, ordibáló, emberekkel, és várják a megoldást tőlem. A rendőr nem tud tenni semmit, a viselkedésén nem fogok tudni változtatni.
Mindemellett nekem is van családom, én sem hívok kollégát, hogy megoldja a gondomat. Úgy vélem az intelligens ember megoldja, vagy eltűri a pillanatnyi problémát, a többin meg úgy sem lehet változtatni.
Lehet, hogy az segítene neki, ha szépen behívnád egy kávéra, és teljesen higgadtan elmondanád neki amit gondolsz, és közlöd, hogy zárjátok le a kapcsolatot POZITÍVAN, továbbra is beszélgessetek, köszönjetek egymásnak, de te érzelmi oldalról lezártad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!