Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki elkap a rendőrség...

Ha valaki elkap a rendőrség és cellába helyezi akkor miután kiengedték kap hazaszállítást?

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 22:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Dehogyis :) Még az állam pénzén haza is furaozzák.
2013. júl. 9. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Kisétálsz az őrsről, és onnantól magadra vagy utalva. Mindegy, hogy hol laksz, van -e pénzed vagy hány óra van.
2013. júl. 9. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
2. Válaszoló jól mondja, így van. A szabadságodat visszakapod, de az előállítás helyszínére nem biztosítanak visszaszállítást.
2013. júl. 9. 23:19
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem számít az sem, hogy egésznap nem ettél semmit és éhes vagy és nincsen nálad pénz + pizsamában adták rád a bilincset és másik városban vallattak ki.
2013. júl. 9. 23:40
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Miért kapna? A rendőrség nem Taxi szolgáltatás.
2013. júl. 10. 05:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Visszakapja az elzáráskor lefoglalt cuccait, aztán magára van utalva. Viszont a rokonok, ismerősök általában tisztában vannak a szabadulás időpontjával, így ők elvihetik.
2013. júl. 10. 08:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Történt, vagy 15 éve, hogy két haverom Miskolctapolcán nyaralt. Egy éjszaka kimentek sétálni, hogy miért éjszaka máig sem értem, de hát ez egy szabad ország...

Egyszer csak egy csapat velük hasonló korú fiatalember rohant el mellettük, majd kisvártatva az őket üldöző rendőrök is megérkeztek. Mivel barátaim nem futottak ŐKET FOGTÁK EL és bilincselték meg, majd a miskolci kapitányságon előállították. Reggelre tisztázódott, hogy semmi közük az ügyhöz, kiengedték őket.

Annak ellenére, hogy ártatlanul (a gyanú fennállt, ezt elismerem)egy éjszakát a fogdán töltöttek, még csak elnézést sem kértek, nemhogy visszavitték volna őket Tapolcára a rendőrök.

2013. júl. 10. 11:05
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Az előállítást követően szabadon távozhat a rendőrségi épületből. Ha hazavinné a rendőr, az jogtalan fogva tartásnak minősül. Mivel az előállítás addig szól, míg vele szemben az intézkedést be nem fejezik.
2013. júl. 10. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
én motorral dobtam már haza onnan olyat akit tévesen vittünk be,de csupán jóindulatból,saját költségre.
2013. júl. 10. 23:01
 10/17 anonim ***** válasza:

"én motorral dobtam már haza onnan olyat akit tévesen vittünk be,de csupán jóindulatból,saját költségre."

SAJÁT KÖLTSÉGRE ??????????

na ne viccelj már..

2013. júl. 11. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!