Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » PC betyárok-kamu rendőrség?...

PC betyárok-kamu rendőrség? Mi ez?

Figyelt kérdés

Este a lányom a laptopján filmet nézett (ingyenest,gooddrama.net)és bejött egy hold,a web kamera villant. Készült egy fotó róla,majd valamiféle rendőrségi oldal jött be.Ezen hosszasan taglalják az illetéktelen letöltésre vonatkozó büntetéseket.

A gép le lett tíltva semmi más csak az az oldal jön be.

72 órát adtak a 25000 Ft befizetésére PaySafeCard-on,amit szupermarketben,trafikban meg OMW kutakon lehet venni.

Ha valós lenne, nem a rendőrségen kellene ezt rendezni?

Mi a búbánat ez?

2013. jún. 27. 09:07
 1/8 Megidézlek ***** válasza:
100%

"Eljárást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya egy internetes vírus miatt, amelynek terjesztésével a számítógép rendőrségi blokkolására hivatkozva csalnak ki pénzt az emberektől."

-hvg.hu

2013. jún. 27. 09:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Már látom,nem ez az egyetlen ilyen.
2013. jún. 27. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Zsaroló vírus. Le kell irtani s kész.
2013. jún. 27. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vírus, valahol olvastam, hogyan kell a vírust leszedni.

Próbáljátok meg csökkentett módban elindítani a gépet, és visszaállítani egy korábbi működőképes állapotra.

2013. jún. 27. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csökkentett módban indítsd el a gépet, és telepítsd fel ezt a programot:

[link]

Nekem leszedte, meg úgy alapból hasznos néha lefuttatni.

2013. jún. 27. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még egy megoldás van azt írják, ki kell húzni az internetet.
2013. jún. 27. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat a sok hozzászólásért, de megtaláltam egy jól magyarázó oldalt.

[link]

2013. jún. 27. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Már van új verziója is, hogy megnyugtassak mindenkit. Bekapcsolt, hetente frissített NOD mellett kaptam be nemrég. Netkihúzásra ez a verzió már nem reagál, illetve valahogy a gép csökkentett módban inditását is letiltja valahogy. Egy informatikus ismerősömnek sikerült nagy nehezen leszednie, pedig a korábbi verzióival a csökkentett módos módszerrel én is boldogultam.
2013. jún. 27. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!