Milyen legális fegyverek vannak amit magammal hordhatok?
Figyelt kérdés
Van egy boxerem, de azt ha megtalálná a rendőr bajba lennék. Valamint kolis leszek oda ilyet nem lehet bevinni. Gázsprayre gondoltam volt is régen csak a haveri társaság volt olyan kedves h a buli fénypontjaként kifújta a lakásba. Az legális igaz? És abból milyet érdemes venni?2013. jún. 15. 23:54
1/8 anonim válasza:
Vannak Airsoft fegyverek, melyeket az átlagember nem képes megkülönböztetni az igazitól.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, és ezekkel mennyire tudom adott helyzetben megvédeni magam, illetve kell hozzá bármiféle engedély, kollégiumba bevihetem és hol tarthatom az utcán? (pl ha csak táskában a saját dobozában azzal ugye sokra nem megyek)
2013. jún. 16. 11:44
4/8 anonim válasza:
Pedig nem viselheted. Nem látható helyen, mástól hozzáférhetetlen helyen kell tárolni.
Szerintem a leghatásosabb legális fegyver az eszed, a második meg a fizikális adottságaid (futás, erő).
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos pánikhelyzetben nem gondolkodom futni tudok de mi van ha a támadó gyorsabb? Egyik ismerősömet egyszer úgy támadták meg, hogy 4en körbeállták ő meg elővette a gázsprayt azok meg elmentek még csak nem is kellet használnia. Na ha 4 en körbeállnak azok elől hogy fussak el? Oké lehet 1el elbánok esetleg, de a többi? Én borsodi vagyok, fogtak már rám kést, vertek össze fényes nappal a sapkámért, fenyegettek meg hogy megölnek holott én sose keresem a bajt, ha olyan embert látok visszafordulok vagy másfele megyek de nehéz kikerülni ezeket a dolgokat. Ilyenkor sose tudok ésszerűen gondolkodni sajnálom ez van.
2013. jún. 16. 12:59
6/8 anonim válasza:
Szerintem is az eszed a leghatásosabb, én azt szoktam mondani, hogy cigány vagyok (fehér vagyok amúgy), mondom, hogy: távesz báktáló, és eddig mindig elhitték.
pl.:
Egyszer körbevettek 3-an, mondtam,hogy én is cigány vagyok és mondtam pár szót cigányul, egyik kezet fogott velem és megpuszilt, azt mondta bármi gond van szólj és tovább álltak.
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó, beszarok rajtad:D hát nálunk ez nem mérvadó... multkor 3 cigány haverommal (látni rajtuk) voltam és belénk kötöttek szóval sokat nem érek vele, de a te történeteden komolyan meghaltam, showder klubba megállná a helyét :D
2013. jún. 16. 15:58
8/8 8onezombie válasza:
8cm-nél kisebb vágóélű kés,20ml-es gázspray.A gázpisztolyt be kell jelenteni a rendőrségen.De ha van egy jó hosszú kulcsod belenyomod a legnagyobb szájú szemébe és megforgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!