Kinek volt igaza? Nekem, vagy a biztonsági őrnek?
Ma reggel bementem egy bevásárló központba. Vártam valakit, és leültem az egyik kihelyezett kényelmes fotelba. Hátradőltem, közben zenét hallgattam, és olyan kényelmes volt, hogy lecsuktam a szememet, mert még félig aludtam.
Eltelt x idő, valaki kocogtatja a vállam. A biztonsági őr volt. A párbeszéd meg a következő volt:
-Jó reggelt
(kiveszem a fülest a fülemből)
- Tessék, mit óhajt?
-Ne aludjál(!)
- Nem aludtam csak pihentettem a szememet
-Nem nyitok vitát (undorítóan lekezelően) ne aludjál!
Majd sarkon fordult, és köszönés nélkül ahogy jött, úgy ment is.
Tisztában vagyok vele, hogy nem közalvóhely, de nem hiszem, hogy rajta kívül bárkit zavart volna, hogy ott bóbiskolok. Tábla nem egészen tiltotta, hogy ott tilos aludni, szóval akkor ez most hogy van??
Még azt talán meg értettem volna, ha hajléktalant zavar el , de én azért közel sem vagyok az..
Tényleg nem aludtam, mert megkocogtatta a vállam, és egyből nyitottam a szemem, és nem pislogtam bambán, hanem egyből rá néztem :/
"Tisztában vagyok vele, hogy nem közalvóhely" de ne értettem miért zavarna az bárkit is. Mert körülöttem még egy csomó szabad hely volt.
Biztos nem azt hitte, hogy elájultam, mert a köszönés képen odadobott Ne aludjál-ból ezt vettem le :D
Suli előtt volt, nem szoktam lógni a suliból de kössz a tippet :)
Pffff minek van ott pad ha nem azért hogy pihenjenek rajta? függetlenül attól hogy csöves vagy sem amíg csak ül és nem fekszik vagy nem sok ember gyűl össze addig kinek árt az?
Én meg nem hiszem hogy a biztonságiőrőknek résen kellene lenniük hogy mikor csukja be valaki a szemét.
"Még azt talán meg értettem volna, ha hajléktalant zavar el"
Te mivel vagy különb egy hajléktalannál. Ilyen hozzáállással meg is érdemled, hogy úgy beszéljenek veled, mint a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!