Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tudom így igazolni magam?...

Tudom így igazolni magam? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lesz egy fesztivál, amire nem akarok iratokat vinni, nehogy elhagyjam, de ha rendőr jön akkor tudnom kéne igazolni magam, ezért arra gondoltam, hogy a személyigazolvány azonosítóját meg a lakcímkártyámét leírom egy papírra. Ezt elfogadják a rendőrök?
2013. máj. 14. 13:28
 1/3 tetro ***** válasza:
nem...
2013. máj. 14. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

nem, fényképes igazolvánnyal tudod magad igazolni, ezek közül is személyi, útlevél vagy jogsi

mindegyikből érvényessel igazolhatod magad és kell persze a lakcímkártya is

azt nem fogadják el, ha kiírod az adatokat egy papírra, azzal hivatalosan nem igazolhatod magad, csak az okmányirodán kiállított irataiddal

2013. máj. 14. 13:39
 3/3 sni ***** válasza:
ha nagyon nem akarsz vinni eredeti iratokat, akkor talán közjegyző által hitelesített másolat, mert csak magában a fénymásolás nem elég! Bár a közjegyzői hitelesítés is kb 15000 forint, annyiból újracsináltatod, ha elhagyod!
2013. máj. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!