A rendőrség független, vagy a miniszterelnök utasítja?
Figyelt kérdés
Egyre többször hallom, hogy Orbán a rendőrséget (vagy Pintért) utasítja erre vagy arra. Ezt megteheti? A rendőrség nem független, nem csak a törvénynek van alárendelve?
Persze Orbán mindig csak a tőle jobboldalibb rendezvények betiltására utasítgatja a rendrőséget, a valódi bűnözők elleni fellépésre még soha nem tette! Még soha nem hallottam olyat Orbántól, hogy a rendőrség végre tegye a dolgát, és szüntesse meg az utcai rablásokat, a falopásokat, stb.
2013. máj. 4. 20:16
11/11 sni válasza:
ezzel tisztában vagyok, de a jelenlegi helyzetben ez egy és ugyanaz, ahogy írtad, a lényegén már nem változtat! Ha valakit oda akarnak tenni, akkor oda teszik, és máris nem független az egész! :) de köszönöm a kiigazítást, csak telefonról írtam, úgy meg nem szeretek sokat írni, a tied pontos megfogalmazás lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!