Szakértők, eligazodni! Ilyenkor mi van? A gyerekek állítják ők csak találták és nem lopták el. Részletesen lent!
De,voltam kamasz,csak nem jártam discóba,ja és abban az időben nem volt még mobil telefon.
A fiam 16,5,a lányom 14 éves múlt,ez volt az elő bulijuk
egy kisvárosban.
OFF
14 évest nem engednék diszkóba.
Itt a lényeg nem azon van, hogy visszaadták-e 8 napon belül, hanem, hogy, azt is követelik a megtalálón, amihez semmi köze: SIM, memcard, állapot.
Volt már olyan, hogy elveszett pénz és igazolványtárcát jóhiszeműen valaki leadott, a tulaj meg azt mondta, hogy volt benne huszonsokezer forint. Most lehet valaki megtalálta a tárcát kivette a pénzt igazolványokat buszbérletet leszarta és a 2. megtaláló már pénz nélkül vitte leadni. Vagy "jogos" jutalomként értelmezve kivette a zsozsót, de azért az igazolványokat visszajuttatja.
Hogy ilyenkor mi van/mi lesz, azt majd a zsernyákok megmondják. Szerintem, ha nem is bűntettnek meg titeket jó sokáig coptok ezzel a sz@rsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!