Rendőrök! Valaki meg tudná nekem mondani, pontosan mikor és pontosan hol lesz a karos forgalomirányítási verseny országos döntője?
Szerintem a videókból is könnyen lehet tanulni, érdemes ezeket megnézned:
Köszönöm, ez az oldal és a videó már megvolt.
Épp nemrég gördültem bele egy olyan helyzetbe, hogy rendőrök irányították a forgalmat -- és nekem ott és akkor kellett rádöbbennem, hogy nem is ismerem a közlekedési rendőri jelzéseket *pirul süllyed süllyed*. Olyan triviális dolog, mégse gondoltam rá eddig sose. Hogy még ezt se tudom.
De eddig még nem volt rá alkalmam, hogy élőben is levizsgázhassam a videón látottakból.
Meg egyáltalán, szimplán és egyszerűen: érdekel. Mert még sose láttam ilyet. Remélem, nem baj.
Érthető.
Baleset helyszínén történnek érdekes dolgok. Mutatod neki tenyérrel a megállj jelzést, visszaint és behajt a kereszteződésbe. A legutóbbi mutatvány majdnem baleset lett a baleset helyszínén.
Süllyedt az ülésbe rendesen.
Nem szolgálati titok, hanem nem tudjuk.
A megyei döntők után fogják szerintem eldönteni, hogy mikor lesz az országos. De ez nem akkora jelentőségű dolog, hogy Bucsekfalvapusztán minden rendőr tudja az időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!