A helyszínelők mért dobják el, és hagyják ott a gumikesztyűt?
Hát ha mondják, akkor biztos úgy van.
De azért egy baleset helyszínén inkább viselnek a mentősök gumikesztyűt, mint a helyszínelők.
A helyszínelő nem szokott gumikesztyűt húzni. Neki csak rajzolgatni kell, és mérni.
A mentősök szoktak húzni, de ők azt a mentőben található veszélyes anyag tárolóba dobják.
Gondolom fogalmad sincs, hogy ki mit csinál egy baleset helyszínén, és nem is láttál még gumikesztyűt eldobva, csak valakinek megint felültél az állítására.
Megszoktam már, mindenért a rendőr a hibás.
Aha, értem. Nekem volt már személyes tapasztalatom a híradóval. Teljesen mást intézkedtem, mint amit leadtak adásba.
Néha meg égnek áll a hajam, mert akkora marhaságokat adnak le adásba, aminek köze nincs a valósághoz.
Biztosíthatlak, hogy nem dobtam még el gumikesztyűt, megnyugodhatsz...
Figyu! előttünk sok sörös dobozt és cigis dobozt szórnak el civil népségek. Fel kell szedni a másik után, nem pedig nyomozni ki volt és felszedetni vele...
Én is láttam már a híradóban, hogy a mentősök otthagyták a gumikesztyűket, gézcsomagolásokat stb. Nyilván, ha érfogózónak, defibrillátoroznak stb.. és mennek szirénázva a félholttal a kórházba nem fognak neki szemetet összeszedni, meg a letaposott muskátlit megsiratni, hanem mennek és kész.
A híradásból pedig kiderült, hogy "2 napja történt és még mindig láthatóak a nyomai az újjáélesztésnek" Szal 2 nap kevés a büdös lusta környékbelieknek, hogy egy kukába seprűvel-lapáttal eltakarítsa a hátramaradt eszközöket?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!