Hogy lehetnék nyomozó?
16 éves vagyok, 3 nap múlva már 17 leszek.
Jelenleg Géplakatosnak tanulok, 3 éves a szakma,de tavaly kezdtem a szakmát és meg is buktam mivel túl sokat hiányoztam,most tehát megint elsös vagyok,nem vagyok egy jó tanuló de 2 es alá soha nem megyek az átlagom kb 2-3 között van.
Igazábol én mindig arrol álmodoztam hogy majd egyszer rendör lehetek,nekem ez a Géplakatos szakma ugy mond nem tetszik.
De viszont hogy rendör lehessek kell éretségi.
Milyen iskolát ajánlanátok nekem ahol kapok érettségit és ki tanulhatom a rendör azon belül nyomozó szakmát?
Meg van egy kis bökkenöm, amely sulik érettségit adnak,de lehetséges hogy a rendör iskoláért fizetni, plusz jogsi is kell oda,a szüleim nem tudják hogy én rendör akarok lenni nem merem elmondani nekik.
Mivel hogy ök "semmirevalóknak" tartják öket,félre értés ne legyen nem bünözök csak nem szivlelik a rendörségi állást.
Szóval ha elmondom nekik a tanulmányi költségeket biztos nem állnák,én most már durván 17 évesen sehonnan nem tudok ennyi pénzt keresni.
Géplakatos azért nem akarok maradni mert igazábol nem értek hozzá,és a mühelybe mindent elrontok,meg mint irtam a rendöri szakma jobban érdekel.
Büntetet elö életü nem vagyok.
Igazából most nem tudom mit csináljak.
Ezek alapján lehetnék én valaha nyomozó,vagy jobb ha elfelejtem az egészet?
Romaniaba felvetelizni kell.
Tehat nem szamit az eddigi telyesitmenyed, csak az, hogy hogyan telyesitsz a kar es a szak altal meghirdetett felveteli vizsgann.
Igazabol 2 magyar egyetem van: BBTE es SAPIENTIA
BBTE- Babes Bolyai TudomanyEgyetem Kolozsvaronn van es nagyon sok profil kozul valaszthatsz.
De a felvetelire nagyon kel keszulni.
Illetve ha esetleg nemzetkozi tantargyverseny 1., 2. vagy 3. dijazottja vagy akkor tobb teruletenn is automatikus bejutasod van.
:)
ajanlom figyelmedbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!