Közúti közlekedési szabályok megsértése. Vezetői engedély, forgalmi :Név és lakcímváltozás elmulasztása miatt mekkora összegű pénzbírsággal sújtható?
Azt kérdeztem, hogy melyik szabálysértési hatóság?
Önkormányzati, vagy rendőrségi?
A rendőrök igazoltattak és minden rendben volt csak a forgalmin a név és a lakcímváltozás nem volt átíratva.Ez 2012.12.- kor volt.(A rendőrök jelentettek fel) Hiába mondtam hogy az anyagiak miatt késleltetnem kell az átiratást ,nem vették figyelembe.
Feljelentettek , Szabs .eljárást indítottak amit levélben 2013.01.-kor kaptam meg.Meghallgatást kértem ez ügyben.
(Most már az átiratás folyamatban van)Remélem így már érthető lett : )Talán még enyhíthetnek a pénzbírságon?
Lehet hogy el is engedik fel kell lebbezni!
Családi okok miatt stb.. jó hosszú indokot kell írni most special nem tudom mi hogy van..
De ki lehet mindent játszani okosan! :))
Remélem hogy szerencséd lesz mert ez gusztustalan volt a rendőrökről nézve, és csak azért hogy legyen egy intézkedésük szánalmas az egész ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!