Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőröknek hogyan adja ki...

A rendőröknek hogyan adja ki a parancsot a parancsnokuk? Példát tudtok mondani? Idézet jellegűen? 16/F

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs válasz... nem értem én az embereket, az okosságokat mondják, de még ők sem tudják pontosan hogy hangzik el. :) szégyen.
2013. febr. 3. 21:02
 12/14 anonim válasza:

Adok én választ,bár nem vagyok rendőr!

Nyilvánvaló:

Nagykutya kiossza (írásban) mire kell fokozottan figyelni (muhaha kell a pénz!!!!).

Kiskutya eligazításon (szóban) közli :kiket nem érdemes baxtatni,ha tartani akarjuk a bevételi tervet...;)A statisztikák negatív növelése nélkül...

És nem a svéd ill. finn bevándorlókra céloz közben....:DDDDD

A sok kis droid paraszt (egyre fiatalabb és sötétebb)aki semmi másra nem alkalmas csak arra hogy max. a konkrét parancsot megértse,elindul portyázni és qrva fontos embernek érzi magát közben...= ergo megmagyarázza a szerencsétlen lejárt e.ü.dobozzal rendelkező autósnak,hogy a törvény mindenkire vonatkozik,úgyhogy 30 ezer.....

Muhaha....

2013. febr. 4. 19:06
 13/14 A kérdező kommentje:
és még mindig nincs válasz , ami normális és beletaláló! :D A jó válaszadónak küldök 50.000 forintot :D csak adja meg a címét, de előtte a helyes választ! :D
2013. febr. 4. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Értem a kérdést, bár válaszolni én sem tudok rá -- hiszen nem vagyok rendőr --, de gondolom, valahogy úgy kell elképzelni a dolgot, ahogyan pl. a Kisváros sorozatban látható. Tudom, hogy az csak film, nem a színtiszta valóság, de valamennyi közének lennie kell hozzá, ha egyszer a határőrség és a rendőrség akcióiról szól, akkor nem találhatták ki teljese hasraütve, főleg, ha a stáblistában szerepel egy csomó egyenruhás szakértő is.
2013. ápr. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!