Rendészeti felvételin kizáró ok a pollenallergia?
Jó tanács: Keresőbe beírod -> allergia, rendőrség
És láss csodát!
Hadd ne írjuk le 100-adszor...
Az emberek 70%-a szerintem allergiás valamire. Sokan nem is tudják. Nem hiszem, hogy kizáró ok lenne.
Főleg nem hiszem, hogy egy rendészeti felvételin allergia tesztet fognak csinálni...
A honlapon azt írják, kizáró ok!! De hallottam ellenkezőt is!!!
Mi a problémád azzal, hogy rendeltetésszerűen használom az oldalt, és kérdezek arról, amit nem tudok???
Nekem semmi bajom.
És neked mi bajod azzal, hogy bevezetlek egy olyan funkció rejtelmeibe, amivel több információt kaphatsz a kérdésedre? Átlag 3 naponta megkérdezik ezt.
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha az ingerküszöböd ilyen alacsony (nem beszélve a kreatív problémamegoldásról), messze nem az allergia tesz alkalmatlanná a szakmára...
Ne haragudj kedves előttem szóló.Rendőrként úgy vélem, hogy akinek az idegzeteivel gond van, az nem a kedves kérdező.
Egyébként nem hallottam még ilyenről hogy aki pollenallergiás az nem jelentkezhet.Ha viszont kinőtted, akkor igazán nincs értelme a kérdésednek.Tehát nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!