Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy kellene? Rendőrségi ügy.

Hogy kellene? Rendőrségi ügy.

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy még régebben vettem pár doboz petárdát szilveszterre és már novemberben eldobtam párat otthon az udvarunkon és a második szomszéd látta. Még aznap délután kopogtatott két rendőr és azt mondta,hogy házkutatást jöttek tartani,és,hogy petárdát keresnek,mert tudják,hogy nekem van petárdám biztos. Kérdeztem honnan,erre ők "tudjuk" ennyi. Na szépen felforgatták a aszobám és megtalálták mind az 5 dobozzal és közölték,hogy ugye megmondtam...

Azt mondták,hogy a petárdákat lefoglalják és feljelentést tesznek a petárda miatt. Írtak is egy jegyzőkönyvet ami az én példányom lett.

Két hónap múlva jött a papír és a postautalvány,hogy 30.000 ezer pénzbírsággal sújt a városi kapitányság a petárda miatt. Be is fizettem,de mivel kibVszott velem a szomszéd,mert tuti ő volt aki aznap délelőtt látta,hogy eldobtam,hát ki más lenne,tuti ő.

Namost mit ad isten ukrán gázolajjal üzletel a drága és most meg ő csinál olyat amit nem szabad,több tíz liternyit tart a pincéjében és árulgatja.

Képzeljétek,most én fogok betelefonálni és ráküldeni a rendőröket és hadd menjen a drága keresztül amin én keresztülmentem. Hadd foglalják le a cuccot és hadd pakolják szét a lakását,pincéjét és találják meg a benzint.

És visszakapja a drága.

Csak abban kérnék tőletek segítséget,hogy az ukránbenzin üzletet nem a rendőrségnek kell jelenteni?,hanem a vám és pénzügyörségnek mert az lehet nem a rendőrség munkája? V agy hogy kell?

És,ha mégis a rendőrségnek akkor kérik a nevem,mert,ha igen akkor ,ha kimegy a rendőr ugye azt nem mondja el neki,hogy ez meg ez a szomszéd volt,mert akkor tuti megveret a csávó,ha megtudja én jelentettem be.

És,ha pont mikor kimennek a rendőrök és nem találnak nála benzint,akkor abbol lehet nekem bajom,hogy hamis vád?

Mert nem mindig tart otthon csak néha de azért sokszor.

Hogy van ez?

2013. jan. 6. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan! Nem lenne egyszerűbb átdobnod egy petárdát a pincéjébe? Nehogy már ilyen pörölgetéssel szarakodj!
2013. jan. 6. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként a fene se érti ezt a petárda mizériát. Nekem 5 szalag hilti patronom van itthon a piros jelzésűből mindenki leszarja akkor durrantom amikor akarom annyi tartok belőle amennyit akarok szal ez olyan mint a marihuána tiltása a legális alkohol árusítás mellett. Ha valakit ki akarnék nyúvasztani biztos nem petárdával szarakodnék mert ezerszer gyengébb, a petárdát durranásra tervezték nem erőre.
2013. jan. 6. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég, ha a rendőrség figyelmét felhívod a gázolajjal való üzletelésre. Ők majd megszervezik a figyelést. A vámhivatal utódszervezete a NAV, együtt van az adóhivtalallal.
2013. jan. 6. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
És mi van ha olvassa a kérdésed a szomszéd? :P :D
2013. jan. 6. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

azt hiszem az ilyen névtelen bejelentésekre van az a telefonszám hogy : 0680 FINÁNC, és ,hogy minden bejelentést kötelező kivizsgálni.

de itt 1 másik is csak neked:

[link]

2013. jan. 6. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarország én így szeretlek!!! :D
2013. jan. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!