Hogy kellene? Rendőrségi ügy.
Az a helyzet,hogy még régebben vettem pár doboz petárdát szilveszterre és már novemberben eldobtam párat otthon az udvarunkon és a második szomszéd látta. Még aznap délután kopogtatott két rendőr és azt mondta,hogy házkutatást jöttek tartani,és,hogy petárdát keresnek,mert tudják,hogy nekem van petárdám biztos. Kérdeztem honnan,erre ők "tudjuk" ennyi. Na szépen felforgatták a aszobám és megtalálták mind az 5 dobozzal és közölték,hogy ugye megmondtam...
Azt mondták,hogy a petárdákat lefoglalják és feljelentést tesznek a petárda miatt. Írtak is egy jegyzőkönyvet ami az én példányom lett.
Két hónap múlva jött a papír és a postautalvány,hogy 30.000 ezer pénzbírsággal sújt a városi kapitányság a petárda miatt. Be is fizettem,de mivel kibVszott velem a szomszéd,mert tuti ő volt aki aznap délelőtt látta,hogy eldobtam,hát ki más lenne,tuti ő.
Namost mit ad isten ukrán gázolajjal üzletel a drága és most meg ő csinál olyat amit nem szabad,több tíz liternyit tart a pincéjében és árulgatja.
Képzeljétek,most én fogok betelefonálni és ráküldeni a rendőröket és hadd menjen a drága keresztül amin én keresztülmentem. Hadd foglalják le a cuccot és hadd pakolják szét a lakását,pincéjét és találják meg a benzint.
És visszakapja a drága.
Csak abban kérnék tőletek segítséget,hogy az ukránbenzin üzletet nem a rendőrségnek kell jelenteni?,hanem a vám és pénzügyörségnek mert az lehet nem a rendőrség munkája? V agy hogy kell?
És,ha mégis a rendőrségnek akkor kérik a nevem,mert,ha igen akkor ,ha kimegy a rendőr ugye azt nem mondja el neki,hogy ez meg ez a szomszéd volt,mert akkor tuti megveret a csávó,ha megtudja én jelentettem be.
És,ha pont mikor kimennek a rendőrök és nem találnak nála benzint,akkor abbol lehet nekem bajom,hogy hamis vád?
Mert nem mindig tart otthon csak néha de azért sokszor.
Hogy van ez?
azt hiszem az ilyen névtelen bejelentésekre van az a telefonszám hogy : 0680 FINÁNC, és ,hogy minden bejelentést kötelező kivizsgálni.
de itt 1 másik is csak neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!