Mennyire vagy elégedett a rendőrség munkájával?
Annyira, amennyire az a retek politika, meg felsővezetés engedi őket dolgozni!
Nem unjátok még az ilyen hülye kérdéseket?? Meg az országos rendőrgyalázást??? Lényeg a lényeg: a rendőr is ember, a rendőr is VELÜNK van, de napközben ő is a munkáját végzi, felső utasítás szerint!
kÜLÖNBEN MEG MONDTAM MÁR, HA NEM TETSZIK, AHOGY DOLGOZNAK, LEHET MENNI NEKTEK 12 ÓRÁT DOLGOZNI NAPONTA 90 EZERÉRT!
Szerintem a mi rendőrségünk jó.
Azok a jogszabályok,törvények amik alapján dolgozniuk kell, azok viszont igencsak vacakok,és akkor finoman fogalmaztam.
Egy példa a közelmúltból.
Már mindent leírtatok előttem... Rettentően unalmas már, hogy gyalázzák a rendőröket, olyanok, akiknek halvány sejtelme sincs arról, mi a rendőri munka egyáltalán, és arról sem, hogy nem a rendőrök hozzák a törvényeket, amik alapján dolgozniuk kell. Akik csak szidni tudják őket: nem tiltja meg senki, tessék, lehet menni rendőrnek, próbálják ki, utána kellene beszélni.
A magyar rendőrség lassan olyan lesz, mint a magyar foci: a TV előtt ülve mindenki ért hozzá, de egy meccsen a pályán már sokakat nagyon zavarna a labda...
A magyar rendőrség egy nagy szar! - Éppúgy, mint a MÁV.
De!
Éppúgy, mint ahogy a MÁV szarságáról nem az a pénztáros tehet, aki segítőkészen kiadja nekünk a jegyet, és nem az a kalauz, aki nagyon udvarias velünk a vonaton - úgy a rendőrség szarságáról nem az utca rendőre tehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!