Mit jelent az ha egy 2 éves rendészeti szakközépiskola sikeres elvégzése után, OKJ-s őrmester végzettséget szerzünk? Lesz egy OKJ-s bizonyítvány és slussz? Jelvény nem lesz? 15/F
Lesz jelvény.
Az a szar képzés OKJ-nak minősül, szal ne aggódj.
Jah és a rendőrség fizeti, amit persze később vissza "fizetsz" szal nem para, ha már van egy szakmád.
Ezek a válaszok már megint hülyeségek.
A rendészeti szakközépiskola nem OKJ-s bizonyítványt ad, és az iskola elvégzése után azonnal kineveznek. Én például a vizsga után 2 nap múlva már kint teljesítettem szolgálatot.
Kapsz jelvényt, ruhát, mindent, amit akkor kell visszafizetni, ha 2 éven belül leszerelsz.
OKJ-s őrmester? Most fogok beszarni!
Neked nem mondták el, hogy az őrmester egy rendfokozat nem pedig végzettség? Utána majd szerzel OKJ-s törzsőrmesteri diplomát is? :D
Mondom, h kap jelvényt.
Ezzel a sok hülyével meg ne foglalkozz, látod azt se tudja mit végzett el.
OKJ-nak minősül és kapsz szaros jelvényt.
Ide figyelj te takony, nagyon jól tudom, hogy mit végeztem el! Neked viszont közöd nincs a témához. Hogy jössz te ahhoz, hogy jelzőkkel illess engem, és a szervezetet?
A lehetőség adott előtted is, magyarázd el neki, hogy mi lesz az iskola elvégzése után! Várom a válaszod majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!