Miért hiszitek, hogy a rendőrök a cigányok pártján vannak?
A minap beszélgettem néhány szolgálaton kívüli rendőrrel, és felmerült a cigány-kérdés is. Ők kifejtették, hogy nekik is bajuk van a cigányokkal, vannak olyan utcák, ahová ők sem mernek bemenni, mert havi 100 ezerért nem éri meg nekik kockára tenni az életüket. Nekik is jobb lenne, ha nem lennének. Ezzel én tökéletesen egyet értettem. Továbbá beszélgettünk a budapesti tüntetésekről, megkérdeztem tőlük, hogy milyen a lelkiismeretüknek, hogy magyarokat kell verniük. És erre válaszolták, hogy nem tehetnek mást. Ha nem mennek ki az utcára és nem állnak szembe a tüntetőkkel, akkor nem teljesítik a parancsot és simán kirúgják őket, emellett ellehetetlenítik a további munkavállalásukat.
Nekem a konklúzió az, hogy nem minden rendőr g*ci, sőt nagy részük teljesen normális, parancsokat kell követniük, ha meg akarnak élni, de a rendőrök nem a cigányokat védik, nekik is jobb lenne nélkülük. Várom a véleményeteket a témáról!
Nem te nyitottad tegnap azt a marhavagonos topikot, amit töröltek? Miért nem tudsz már leszakadni a témáról?
Egyébként ki hiszi, hogy a rendőrök a romák pártján állnak? Szerintem senki.
Aki megakarja váltani az országot a cigányokkal kapcsolatban, az menjen rendőrnek, de ne pampogjon!
Ki az a hülye, aki be akarna nekik szólna, még ha jogos is??? Megy utánad a femil, aztán jól megnézheted magad.
"Ki az a hülye, aki be akarna nekik szólna, még ha jogos is???"
De bezzeg ha magyar szól be-vissza, akkor megalázzátok, még meg is veritek ti cigánycsicskák.
Meg mi az hogy jön a femili ? Tudtommal rendőr vagy, simán bevághatnád őket rendőr bántalmazásáért vagy ilyesmi.
Nem vagyok rendőr.
De hajrá, menj el, még mindig azt mondom, utána dumálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!