Segítség! A rendőrök felírták az adataim, mert a haveromat megakarták birságolni, én meg mondtam nekik, hogy ne vagy szólok apámnak. Erre ők felirták az adataimat. Én hülye az igaziakat mondtam el. Házhoz jönnek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 22:43
11/16 anonim válasza:
Sz@rnak ők a fejedre, meg az apádéra is, az az igazság... van más dolguk is,, nem csak annyi hogy rossz kölkökhöz járkáljanak ki házhoz, bírság miatt. Annyi lesz esetleg, hogy bekerülsz a rendszerbe, hogy akkor és ott voltál, ennyi, nem kell túl komplikálni...
12/16 A kérdező kommentje:
oké igazatok van. már rohadtul megbántam. egyelőre még nem vittek el a kóterbe.
2009. aug. 20. 17:23
13/16 anonim válasza:
...És arról meg sürgősen szokj le, hogy ha baj van, akkor apucival takarózol! :-[
Ennek apád sem örülne!
Nem tudom, ki az apád, de ha még maga a város polgármestere, akkor sem (sőt annál inkább nem!) kellene vele fenyegetőzni, mert ezzel csak bajt hozol apád fejére!!!
Ez a "megmondalak apukámnak" már a homokozóban sem jön be, a rendőrök meg egyenesen zsarolásnak, megfélemlítésnek veszik (joggal).
14/16 anonim válasza:
Vehetik annak, aminek akarják, ha az illettő a 14. életévét még ne töltötte be ilyen esetben egyszerűen nem bűntethető. Milyen jogsértés ez, hogy szólok apámnak??? :) Ilyet az ember félelemből is mondhat, nem ilyet sokkal, de sokkal rosszabbat is.
Ne hogy már házhoz menjenek, lehet csak rád akartak ilyeszteni.
16/16 anonim válasza:
Hát sztem nem lesz csakúgy véka alá rejtve az ügy:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!