Ezért megbüntethet a rendőrség, vagy lehet belőle bármi?
Tegyük tisztába!
Te eldobsz lisztet fóliában. Én közterületen nem vagyok orvosszakértő, így a helyszínen szándékos bűncselekmény elkövetése miatt elfoglak és előállítalak, mivel az - te bár lisztnek mondod - simán lehet kábszer.
És elfogás bcs. miatt, nem előállítás, egy ORFK utasítás alapján!!!!!! (egyik hozzászóló miatt).
Bent nincs értelme gyorstesztnek, az csak a vizeletből mutatná ki, mit fogyasztHATTÁL, a lényeg a kis zacsi. Mész rabosításra, majd vizelet-mintavételre orvoshoz, egyes kerületekben kimennek anyádékhoz házkutatásra, majd a pisidet elküldik orvosszakértőhöz, te meg elmehetsz, de az eljárás elindult ellened.
Ha kiderült, hogy liszt, fizethetsz többszázezer forintot a vizsgálat miatt.
Megéri????????
Nemrég egy buta cigány nem kevés speedet dobott el mekis zacsiban, mikor igazoltattam. Bűncselekmény megindult, minden ok. De szemetelésért (köztisztasági szabálysértés) azért 50.000 Ft-t még kapott...
33§ 2. bek. b, tudom ne mutasd be, az elfogás és az előállítás összetartozik. Előállítás nélkül nem lehet elfogni senkit. Az a másik, hogy a vérpistikék nem értik, mi az az elfogás jogilag, ezért merészeltem előállítást írni.
Ezen kívül szinte megismételted amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!