Hogy hogy kiengedték, ez azt jelenti hogy meg fogja úszni? Hogy hathatja a rendörség hogy ilyen emberek szabadon lofráljanak? (Rendörök válaszát is várom! )
A rendőrség nyomoz, és elfog. (Az elkapott bűnöző a 8 órás előállítás után az ügyészség felelőssége alatt van.)
Az ügyészség vádat emel.
A bíróság pedig dönt, hogy szabad lábon védekezhet, vagy előzetesbe kerül.
Ne legyetek már ennyire ostobák legyetek szívesek. A rendőrt szerinted mennyire bosszantja, hogy az ismert bűnelkövetők kint szaladgálnak? Fogtam már el többszörös kerékpártolvajt, betörőt, aztán meg 3 nap múlva találkozok vele. Az az igazság, hogy az elkövetők már tudják, hogy nem kapnak elrettentő ítéletet, ezért leszarnak mindenkit.
A cigányoktól pedig nem félünk! (Sok más kérdésben olvasom) Ezt az is bizonyítja, hogy a szolgálat 80%-a a velük szembeni intézkedéssel, és papírmunka tömkelegével telik.
csilla0701!
Privátban amit írtam,akkor azt nem vetted figyelembe,akkor itt írom a topikon.
Tehát:
Te rendőr vagy,esetleg ügyész,vagy bíró de én az elsőt erősítem meg,hogy rendőr vagy
Tudod én már annyira okos,tapasztalt vagyok,hogy már egy-két mondat írásból ki tudom venni,hogy rendőr e az íllető/válaszoló.
És te rendőr vagy,úgy ahogy mondom.
Ráadásul a rendőrségen belül is nyomozó vagy. azaz.
És azt is meg tudom állapítani,hogy mogorva ember lehetsz,á tuti.
Amúgy gratulálok,hogy rendőr vagy.
Büszke lehetsz magadra,hogy ott dolgozol.Én biiztos nem lennék rendőr,á,hogy köpködjenek...
:D
Az előbbi vagyok.
Aláírás: Kristófka
:D
OFF:
Nem vagyok rendőr, sőt nem is dolgozok/dolgoztam soha az sem a a bűnüldözésben, sem az igazságszolgáltatásban, úgyhogy ezt nagyon benézted!/ az más kérdés, hogy érdekel a téma/
ON:
szépen fel kell jelenteni minden bűncselekményért, előbb-utóbb felfogja a bíró is, hogy fennáll a bűnismétlés veszélye, és mehet előzetesbe a jóember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!