Ennek nem lesz következménye? (Bővebben lent)
Ha tehetném,az összes randalírozót beköltöztetném a nagyszájú jogvédők villájának a kertjébe.Vajon akko is ilyen nagy lenne a szájuk?
A rendőrnek miattuk sincs becsülete,mert mindig a bűnözőnek adnak igazat.
És valóban nagyon kevés a rendőrök fizetése.
Ami pedig a csendőrséget illeti:
Én már éltem a Horthy-rendszerben is,így tudom,hogy milyenek voltak.Akik utánuk áhítoznak,kereshetnének tanyákon élő volt uradalmi cselédeket,vagy olyan pesti munkásokat,akik a Valéria-telepen,vagy Csepelen éltek.Azok biztos,hogy nem kívánják vissza őket.Csak az urak érdekeit védték,a szegényekét nem.
Ha lenne most is csendőrség,ugyanolyan hatalommal és jogokkal,akkor nem tüntetne senki az utcán.A Kossuth-téri táborozókat,meg az utcán randalírozókat nagyon rövid idő alatt szétzavarték volna,nem törődve azzal,hogy a kardlap kit talál el,vagy a ló kit tapos le.A fontos,hogy rend legyen.A banda fele pedig évekre a hűvösön egy sötét,nem komfortos cellábabn csücsülne.És senki nem törődne avval,hogy volt-e joguk szétverni a csőcseléket.Uis.régen ez volt a neve a tüntetőknek.
Aki másnak hiszi a csendőrséget,az valamilyen idealizált dolgot olvasott róluk.
ma 17:01
A börtönösdi ma is hasonlóan működik, hála nektek, akiket át lehet verni és hazugság után is ragaszkodtok a párthoz.
17.15.-ös.
Valóban igy működik a börtönösdi. Egy sötét nem komfortos cella. De aki kimegy az utcára és vigan hangoztatja, hogy békés tüntető vagyok, miközben benzinnel locsolja a rendőrautót, az ott ro...hadjon meg a sötét cellában. Ebben az országban mindent meg lehet tenni következmények nélkül? Sokan elfelejtik vagy tán NEM IS TUDJÁK (mert ugye a média erről már nem számol be), hogy több rendőrt itéltek el a zavargások miatt, mint BÉKÉS tüntetőt. Teljesen igazat adok az elsőnek, hogy aki csendőrségért kiállt valószínüleg nem tudja, hogy mit takart annó a csenőrség. Mindenesetre nem bohócruhában, félrészegen masirozó gárdistákat az biztos.
Kérdező! Azért nem kell félni nem fogynak el a rendőrök, hatalmas a túljelentkezés mind a rendőrtisztire, mind a rendőr szakközépbe. De sajnos nagyrészük csalódni fog, miután munkába áll. Mert sajnos a rendőrnek nics szava, neki csak hallgatni kell hol azt hogy anyját szidják, hol azt hogy a családját fenyegetik meg és eltűrni, hogy a ku..va kilesse, mit csinál, mert ugye neki ehhez joga van. És a rendőrnek mihhez van joga? Mindezt olyan fizetésért, amiből valjuk be őszintén nagyon nehéz megélni.
De szeretném én azt a régi csendőrséget a mai világba! Ez a sok takonykenő rendőrszapuló barom sírva könyörögne a rendőrségért... A csendőrvilágban nem bántak olyan kesztyűs kézzel az emberekkel mint a mostani rendőrök...
Egy zavargás során megnézném a csendőröket mit csinálnának de szerintem éles lőszerrel meg a szuronyos puskával gyorsan megoldanák a dolgot és nem műanyag ruhába öltözve órákon keresztül jobbra balra terelgetnék a tömeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!