Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha rajtad mulna melyik fegyver...

Ha rajtad mulna melyik fegyvert rendszeresitenél a rendöröknél, és miért?

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok újra:

Bocs az OFF-ért, de én lőttem annak idején AMD-vel és "JÓ" minősítést értem el vele. Az 5 célból 4-et lelőttem. Nem olyan rossz fegyver az!

A P9RC egyszer volt a kezemben egy rendőrnapon, jó fegyvernek tűnik. De azon kívül, hogy tudnám használni, ezen kívül mást nem tudok róla.

2012. okt. 23. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Az AMD remek fegyver HADI célokra. Rendőrségi célra teljesen felesleges.
2012. okt. 23. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért azt is meg kell nézni, hogy milyen agyalágyultnak adsz fegyvert.

Jó lenne ha komolyabban felszereltek lennének, de ehhez az kell, hogy először is szanálják azokat a rendőröket, akik nem tudják megkülönböztetni a seprűnyelet a lőfegyvertől.

2012. okt. 26. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha rajtam múlna feloszlatnám az egész bandát, mert hasznuk egyenlő a nullával, csak az adófizetők pénzét költik rájuk feleslegesen.

De ha mégis, hát fegyvert nem kapnának tőlem az egészen biztos, ha előveszik abból mindig promléma származik, vagy magukat lövik meg, vagy vétlen embereket.

2012. okt. 27. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

"magukat lövik meg, vagy vétlen embereket"

Gondolom ezekre tudsz néhány példát is hozni...

2012. okt. 27. 22:31
 16/16 Lerqui válasza:
40%
Na hol is kezdjem(tetszik ez a kérdés) A járőröknél Egy AK47-es elfogadható lenne, azoknak a bácsiknak akik az utnál állnak forgalmat irányítani felváltva adnék nekik Desert Eagle-t és két darab usp.45-öt. Akik tüntetésre mennek köhöm fegyelmezni SCAR-H típusú kicsikével tennék azt. A focimeccsen lévő verekedést elsimítgató biztosuraknak M4A1-et vagy FAL-t adnék a kezükbe és akik pedig csúnya bűnözőket kapnának el azoknak mp5-öt adnék. az üldözésekhet pedig használjanak kocsira felszerelhetős minigun-t és a kézbe pedig mehet az AA-12-t és vagy p90 vagy ak74u. Megfeleltem a kérdésre? szólj ha még valamit kihagytam
2012. nov. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!