CSak az írjon aki nem oltogatni akar előre is köszönöm szépen :D Röviden próbálom :
fogadtunk hogy megpróbálkozunk egy rendőr "felidegesíteni" úgymond...ezzel kapcsolatba lenne kérdésem mert most én vagyok a soron :D tudom hogy marhaság de hát kell valami az életbe ebből is nem?
Kérdés: hogy hívjam fel magamra a "figyelmét"? mert csak úgy lehet a fogadást végig csinálni ha egyáltalán intézkedni kezd velem vagy hasonló
kezdj el köpködni a földre és úgy is beléd fog kötni vagy szemetelj:D
nyáron ültünk a városba ittam egy sört (tudom h nem szabad:D) oda jön a rendőr mintha az övé lenne a világ elkezd magyarázni h így bírság úgy bírság közbe pont eldobtam a cigit erre megszolal h jó szemetelés +5ezer így nézek mondom ez nem szemetelés csak az intészkedés ideje alatt a földre helyeztem a csikket és akkor mondja h jajj de viccesek vagyunk fiatal ember ekkor felidegesített és közöltem vele h ne velem vergődjön ha csak ennyire vitte írjon 20ezret és ő jobbra én barra:D hát beszívtam emrt 30ezret írt :D apa majdnem megölt :D
2012. okt. 12. 23:43
13/21 anonim válasza:
Tényleg van az a tét, amiért megéri síkhülyének lenni? Ne idegesíts rendőröket, mert nagyon megjárod. Mondjuk meg is érdemelnéd. Veheted ezt oltogatásnak, de inkább fogadd meg, mint tanácsot...
2012. okt. 13. 00:07
14/21 A kérdező kommentje:
utolsó elöi elintézted xD utolsó tudom hogy hülyeség de ez van :D :D
2012. okt. 13. 11:49
15/21 A kérdező kommentje:
volt gey eset nem olyan rég akkor meg állítottak minket este meló után :D kicsit arra már ittunk is :D nekem a fáradság meg a pia bőven elég is volt :D aztán valamit magyaráztak azzal készítettem ki őket állítolag hogy állandóan visszakérdeztem meg megkérdeztek h édesanyanevét én meg megmondtam hogy oda van írva meg hasonlók :D de nem igen emlékszek rá arrra igen hogy idegessek lettek de nem lett semmi belőle :D XD
2012. okt. 13. 11:54
16/21 anonim válasza:
Stoppolj le éjjel egy lassan haladó járőrt,ha megállt,világíts egy sokwattossal a szemébe,és kérdezd meg,Szereti-e az ilyen fényt?
2012. okt. 14. 22:18
17/21 anonim válasza:
Bátran lehet őket idegesíteni, de egy a fontos nem szabad tőlük félni, ezeknek fizikumuk nincsen, így azt hiszik hogy az egyenruha miatt megfogsz ilyedni az 50kg-os fajtájuktól nem szabad megijedni, had lássa rajtad , h nem félsz tőle akkor ő sem mer keménykedni.
2012. okt. 15. 16:56
18/21 A kérdező kommentje:
utolsó oké én nem félek tőlük...mit csinál azért mert idegesítetem? max bevisz...huha akkor most mi van? semmi xD így jártam :D xD de nem tudom mivel tudom felhívni magamra a figyelmet? nyilván nem olyanra gondolok hogy odamegyek és beszólok nekik stb...csak simán hogy ő jöjjön oda ne én ...
2012. okt. 15. 19:34
19/21 anonim válasza:
Te egy ritka nagy gyökér vagy, most jó baszakodni a rendőrökkel, de amikor megvernek a cigányok akkor szaladnál rögtön a rendőrbácsihoz
2012. okt. 15. 20:54
20/21 A kérdező kommentje:
ki a szarnak hiszed magad hogy gyökerezel? nagy komment huszár vagy bazki ne itt legen ám nagy a pofád...nem futok rendőrbácsi elintézem máshogy...és nem mondom mert volt eset ilyen...rendőrbácsi neked látom szent nekem meg rohadtúl nem...vonuljál ki egy ünnepélyre pl Pesten aztán nézzél körül....akkor legyen nagy a pofád...oltogatni meg takarodjál el innen mi a ***** írrsz ha nem kérdeztek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!