Milyen bűntetés szabható ki?
Figyelt kérdés
10.000Ft eltulajdonításért? Nem rablásra, hanem lopásra gondolok...2012. okt. 3. 21:12
11/12 anonim válasza:
Amit én írtam azt nem hallottam, és nem is azt hiszem, hanem tudom.
Írta a kérdező, hogy Nem rablásra, hanem lopásra gondol.
Én nem pontoztalak le, mert az is igaz amit te írtál, de az alapeset az amit én írtam. Ha gondolod leírhatod neki a minősítő körülményeket, de egy pár határozott erős pislogáson kívül nem fogsz kiváltani más reakciót.
Engem is lepontoztak... pedig 100%, hogy így csinálom majdnem minden nap! :D
12/12 anonim válasza:
hűű most már hirtelen az is igaz amit én írtam...alig egy napja még rossz volt a válaszom ha visszaolvassuk a kommenteket...
ezzel foglalkozol minden nap? melyik országban hoz ítéletet a rendőrség??!! talán határozatot nemde?
alapest, nem alapeset.. tök mindegy míg azt se tudjuk hogy a kérdező melyikre kiváncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!