Mi kell ahhoz hogy rendőr legyek?
Figyelt kérdés
Jelenleg még iskolába járok, az 5. évet taposom, Internetes alkalmazásfejlesztőnek tanulok ebben az évben. Rendőr szeretnék lenni és az lenne a kérdésem, hogy ha én befejezem az iskolát, utána mi kell ahhoz, hogy elmehessek rendőrnek, milyen képzést kell elvégeznem. Lehetséges-e az, hogy jelentkezek a rendőrségen és minden további nélkül felvesznek és munka közben elvégzem a rendészeti főiskolát?2012. szept. 20. 18:51
1/13 anonim válasza:
10.osztály elvégezte után éretségi és ha az meg van jöhet a rendör tiszti föiskola
2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem írtam oda egyértelműen, 13.os vagyok, 19 éves. :)
2012. szept. 20. 19:05
3/13 anonim válasza:
1. Először is ki kell venni a fél agyad, mert a túl okosak nem mehetnek át a vizsgán.
2. Zombiként kell szolgálnod az éppen aktuális hatalmat. Egyik nap még az MSZP-t, másik nap már a Fideszt. Így gondolkodnod sem kell.
3. Korrupcióra való hajlamra plusz pontokat adnak a felvételinél.
4. A főiskolán fő tantárgyak:
- sebességmérés 4 félév,
- büntetés kiszabás 2 félév,
- tüntetőket viperával való verés, szemkilövés 6 félév
4/13 anonim válasza:
akkor érettségi ha még nincs anélkül ne is vágj bele...
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi, én csak egy sima, normális rendőr szeretnék lenni. :) Érettségim van már. :)
2012. szept. 20. 19:16
6/13 anonim válasza:
Érettségid van?
Akkor már túlképzett vagy :D
7/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor csak besétálok és egyből ülhetek a főnöki bőrszékbe? :O :))))
2012. szept. 20. 19:22
8/13 anonim válasza:
8 általános kell a Rendészeti szakközéphez, szakmunkás iskolával már mehetsz a bevetésiekhez, vagy TEK-hez,DE! a TEK-hez nehéz bekerülni mert olyan kemény kiképzés van hogy homokzsákcipelés 20 kilométeren át, cementezés, kettle bell, Áj-Kígyó,susogós vadászat, erőltetett menet prédával.
9/13 anonim válasza:
Meg meg kell különböztetni a játékpisztolyt az igazi fegyvertől!
10/13 anonim válasza:
Ha törlöd ezeket a nyomorék bejegyzéseket, akkor talán válaszol neked valaki komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!