Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi kell ahhoz hogy rendőr legyek?

Mi kell ahhoz hogy rendőr legyek?

Figyelt kérdés
Jelenleg még iskolába járok, az 5. évet taposom, Internetes alkalmazásfejlesztőnek tanulok ebben az évben. Rendőr szeretnék lenni és az lenne a kérdésem, hogy ha én befejezem az iskolát, utána mi kell ahhoz, hogy elmehessek rendőrnek, milyen képzést kell elvégeznem. Lehetséges-e az, hogy jelentkezek a rendőrségen és minden további nélkül felvesznek és munka közben elvégzem a rendészeti főiskolát?

2012. szept. 20. 18:51
1 2
 1/13 anonim válasza:
10.osztály elvégezte után éretségi és ha az meg van jöhet a rendör tiszti föiskola
2012. szept. 20. 19:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem írtam oda egyértelműen, 13.os vagyok, 19 éves. :)
2012. szept. 20. 19:05
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

1. Először is ki kell venni a fél agyad, mert a túl okosak nem mehetnek át a vizsgán.

2. Zombiként kell szolgálnod az éppen aktuális hatalmat. Egyik nap még az MSZP-t, másik nap már a Fideszt. Így gondolkodnod sem kell.

3. Korrupcióra való hajlamra plusz pontokat adnak a felvételinél.

4. A főiskolán fő tantárgyak:

- sebességmérés 4 félév,

- büntetés kiszabás 2 félév,

- tüntetőket viperával való verés, szemkilövés 6 félév

2012. szept. 20. 19:08
 4/13 anonim válasza:
akkor érettségi ha még nincs anélkül ne is vágj bele...
2012. szept. 20. 19:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi, én csak egy sima, normális rendőr szeretnék lenni. :) Érettségim van már. :)
2012. szept. 20. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
18%

Érettségid van?

Akkor már túlképzett vagy :D

2012. szept. 20. 19:20
 7/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor csak besétálok és egyből ülhetek a főnöki bőrszékbe? :O :))))
2012. szept. 20. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
8 általános kell a Rendészeti szakközéphez, szakmunkás iskolával már mehetsz a bevetésiekhez, vagy TEK-hez,DE! a TEK-hez nehéz bekerülni mert olyan kemény kiképzés van hogy homokzsákcipelés 20 kilométeren át, cementezés, kettle bell, Áj-Kígyó,susogós vadászat, erőltetett menet prédával.
2012. szept. 21. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Meg meg kell különböztetni a játékpisztolyt az igazi fegyvertől!
2012. szept. 21. 11:50
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha törlöd ezeket a nyomorék bejegyzéseket, akkor talán válaszol neked valaki komolyan!
2012. szept. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!