A rendőrök megszokták verni azt akit erőszakos bűncselekmény miatt bevisznek?
Azt hallottam,hogy sokszor alaposan elverik azokat akik erőszakos bűncselekmény miatt kerülnek be.
A városban ahol élek néhány fiatal összevert egy másik srácot "csak úgy" még régebben.
Aztán el is fogták őket és azt mondták,hogy a rendőrök a fogdában jól meg is verték mindannyiukat, állítólag az egyikük a fogdán beszólt az egyik rendőrnek az meg bement hozzá és úgy pofán verte,hogy a földre esett (mármint a rendőr ütött)
Meg,hogy úgy bánnak velük mint a kutyákkal.
Én azt gondolom,hogy helyes ha valóban így bánnak az ilyenekkel a rendőrök csak sajnos nem nagyon tudom elhinni ,maximum azt,hogy úgy bánnak velük mint a kutyákkal, de azt hogy elgyepálják őket már kevésbé.Akkor rögtön jönne a az ügyvéd ,hogy az ügyfele így meg úgy meg akkor az elítélt lenne még az áldozat akit sajnálni kell.Vagy mégsem?Tényleg előfordulhatnak ilyenek?
Nyilván nem csonttörő ütések, de pofán verhetik őket a rendőrök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!