Ha egy rendőr megpofozott miközben szolgálatban volt, akkor ha elmondom a főnökének akkor csak kirugják vagy le is csukják?
22:59
Milyen válasz ez? Hogy lehet egy ilyen jelenséggel egy normális országban egyetérteni? Látod sajnos tapasztalják még kívülről is az ilyen teljhatalmú kiskirálykodásuk támogatottságát, és persze hogy még merészebben teszik a hasonlókat. Így szerinted itt mikor lesz rend? Jó hát nem ebben a században az biztos, de azért vannak fokozatok, itt pedig a jogállamiság és az emberi jogok terén mintha egyenesen hátrafele mennénk.
Na de ezek után csodálkoznak azon, ha egy épelméjű ember leköpi ezeket? És kb szarnak se tarja, merthogy pont annyit érnek? Csoda?
Na arról már nem beszélek, normális ny-e országokban az ilyen híreknek milyen eredménye van ... Sajnos hozzájuk is eljutnak ám ezek a hírek ill. ezek a panaszok, valamint emberjogi szervezetek azért időnként beszámolnak a kedves magyar rendőrség módszereiről, és csodálkozunk, ha egyszereűen csak állatoknak titulálnak minket?
Figyelj, itt jogilag amit egyedül tehetsz:
1, ha látszik bármilyen külsérelmi nyom, húzás azonnal látleletet vetetni
2, ennek birtokában pedig nem a rendőr főnökéhez menni, hanem írásban benyújtani egy panaszt az illetékes ügyészséghez és mellékelni a látleletet
3, ez így még mindig kevés lesz, mert kitalálják, hogy onnan kilépve az utcán vert meg valaki, tehát szükséged lenne pár tanúra, aki szükség esetén igazolja, hogy épen mentél be, és már sebekkel jöttél ki onnan, mert ott vártak az ajtóban, azaz nem volt lehetőség arra h az utcán megverjenek.
Ha ez így nincs meg, akkor majdnem reménytelen. Még így is elég nehéz, de így valamit talán el lehet érni, és javaslom még a sajtót, azok tudnak nagy cirkuszt csinálni egy ilyenből, na ha valamelyik idióta lapban ez megjelenik nagy betűkkel, ott már lehet következménye a dolognak a rendőrrre nézve. De ezt csak akkor lépd meg, ha megvan a látlelet, mert aztán tényleg lecsuknak amiért "szegény rendőrt" ilyen galádul megvádolod hamisan.
Nos, te tudod ... ez a lehetőség mindenesetre jogilag.
jó csak ezzel az a baj, hogy ezt az "okot" nehogy már ő döntse el tudod ...
pont erről beszélek, az ilyen kiskirályoskodásokat kellene már megállítani, az itt teljesen mellékes h szted igaza van vagy sincs, hiszen ezen az alapon én is elverhetnék sok mindenkit, igazam lenne, mert qqurvára nem szimpatikusak, na azért egy rendőr lehetőleg ne ítélkezzen, csak próbálja végezni képességeihez mérten a feladatát, az ítélkezést bízza másra
21:48 vagyok
nem vagyok rendőr.
nincs rendőr rokonom,barátom.
csak érdekes módon engem még soha nem zaklattak,nem ütöttek meg,nem vádoltak stb.. meg a rendőrök.
nem tőlük félek.
max a legnagyobb bajom az volt velük,ha pl.lassú volt az ügyintézés,ha bementem hozzájuk.hát istenem.ennél nagyobb bajom ne legyen-
nem tudom miért van ez,de az a szégyen h.nem felvállalható ha valaki elégedett a rendőrséggel. mert azt rögtön körberöhögik.
07.16: Én írtam, hogy rendőr vagy. Nem röhöglek egyébként körbe, csak te írtál egy sértő marhaságot, vagyis, hogy ez egy provokáló, kamu álkérdés. Látod azért a többi válaszból, hogy nem tűnik annak, sőt nagyon is életszerű.
Úgy könnyű elégedettnek lenni a rendőrséggel, ha sosincs velük dolgod, de hidd el, bármilyen rendes polgárnak is véled magad, ilyesmi bizony bármikor, bárkivel előfordul, és ez elfogadhatatlan.
Egyébként nekem sincs személy szerint semmi bajom a rendőrökkel. Még azt is elismerem, hogy többnyire nem véletlen, hogy kit vernek meg, meg hát nekik is nehéz a helyzetük. De nehogy belemenjünk már abba, hogy ez így jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!