Ha valaki közúti balesetet okozott, mert ittasan vezetett, de csak ős sérült meg, milyen büntetésre számíthat?
"elismertem hogy ittam mielőtt a volán mögé ültem"
Tényleg hülye vagy. Ezt miért kellett?
A büntetés függ az alkoholszinttől, illetve majd kapsz egy büntetést, ami a baleset miatt van.
Balesetnél vérvételre vittek, ennek díja 13490Ft+ vagy fix 150eFt vagy fix 200eDt, vagy ha 0.8 ezrelék véralkohol felett van, akkor a bíróság szab ki büntetést, ebben az esetben mellékbüntetésként kötelezően elveszik a jogsid. Ehhez jön a baleset miatti bírság.
Hol volt a baleset? Lehet én intézkedtem ott. Ismerős a történet...
Írta, hogy 1,1mg/l a véralkoholszintje, szerinted csináltak véralkohol vizsgálatot akkor?
Ilyen esetben a biztosító nem fizet, a bíróság dönt majd a pénzbírságod nagyságáról, szerintem 300eFt-nál magasabb lesz, illetve a jogsid elvették minimum 1 évre.
A nők ilyenkor jobban bepánikolnak, mint a férfiak. Én is voltam hasonló helyzetbe. Tisztára kiverték a dilit. nekem kb 7 éve volt. Én voltam a hibás. Megúsztam 30 ezerrel + ponokkal. persze az már régen volt.
keress egy sztárügyvédet, és megúszod ejnye-bejnyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!