Szerintetek ha egy nem diplomás embert, vagy hires embert ölnek brutális mòdon a média azt is így felfújta volna?
A média mindent felfúj, amiből pénz jön. Egy brutális gyilkosság, számukra nagy kincs.
Ha most én megetetem a médiát, ők leadják az adást, aztán mondom hogy "KÉSZ ÁTVERÉS" nemfognak röhögni. De már megérdemelne egy lejáratást midegyik, hisz a média a börtön rácsa.
Most az egyszer, utoljára leírom ezt.
Bándy Katát a facebookon kezdték keresni a barátai, a családja. Vírusszerűen terjedt az oldal, pillanatok alatt tízezer tagja lett, a tagok száma később húszezerig nőtt. Ezt nem tudod befolyásolni, egyszerűen ügyesen használták az oldalt, minél több tagja lett a csoportnak, annál több megosztás, és így tovább. (Ekkor még nem volt a hírekben.)
Erre reflektált a média, és elkezdtek vele foglalkozni, mert a média azzal foglalkozik, ami az embereket érdekli, az embereket pedig érdekli, ami a médiában van. Ez egy önmagát gerjesztő folyamat.
Istenem de ökör vagy!
Ez egy RENDŐR volt érted?
A törvény, a rend, szolgája!
Ha egy tűzoltót vagy egy mentőst, vagy egy orvost, egy ügyvédet, vagy egy bírót ölnek meg az is ugyanekkora "felhajatást" kap, mivel mindegyik felesküszik a törvényre.
A kis ember is kap figyelmet ha már a nagyokkal nem történik semmi.
Mostanában, hogy idős anyukám beteg volt sokat ültem az ő szobájában. Hát a létező összes híradót, tényeket, fókuszt egyéb retteneteket végignézte.
Esküszöm a hajam kihullott az egésztől.
A híradó már nem is híradó hanem valami bulvármagazin.
Régen dögunalom volt mert csak a politika folyt belőle és a végére betettek valami érdekeset.
Ma meg? Egy kis politika aztán meg ezerrel: ez elment vadászni, az meglőtte, az hazavitte, megsütötte...
Lecsapta, kirabolta, átverte, betörte, kitörte, tüntettek, kivonultak, felborult, összeütköztek, anyáztak, feldarabolta, megerőszakolta, elrabolta stb., stb.
És javarészt ismeretlen emberekről beszélnek lényegtelen dolgokról. Mucsaröcsögén nekimentek a fának. Ez tényleg egy hír? Kinek?
Ha hétköznapi sztorit akarsz akkor ott van az a szerencsétlen negyvenes asszony, akit a fia talált meg a lakásban holtan, vagy az a két fazon, akik megölték két éve a haverjukat. Ők se híres, diplomás nagy emberek.
Mondtam anyunak, vagy vihar sebesen összekapod magad, vagy repül a tv az ablakon. Kell ez nekünk?
"Ez egy RENDŐR volt érted?
A törvény, a rend, szolgája!"
Nem volt rendőr te vadmarha! Pszichológus volt. Bár a történteken ez semmit sem változtat, de utálom mikor ökörségeket írkáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!